Cadouri pentru copiii de la CSEI Negrești, din partea polițiștilor vasluieni

0
303

Ca în fiecare an, polițiștii vasluieni au împărţit cadouri copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Negrești. Centrul se află sub ocrotirea Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui încă din anul 1990, copiii fiind vizitați în perioada marilor sărbători religioase.

Nici această primăvară nu a constituit o excepție, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești primind vizita reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, care au adus în dar cărți, produse alimentare și dulciuri. Au fost asigurate un număr de 463 de cărți, ghiduri și manuale școlare auxiliare, pentru toate cele 16 clase, fiind asigurat astfel material didactic  tuturor beneficiarilor instituției.

Anul acesta, cadourile au ajuns mai devreme la Negrești, întrucât în perioada 1 aprilie – 4 mai, elevii centrului erau deja în vacanță, iar Sărbătorile Pascale îi vor găsi pe copii acasă. Cadourile au fost oferite celor 130 de copii de către reprezentanți ai polițiștilor, în numele tuturor cadrelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Aceştia au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din bucuria Sfintelor Sărbători de Paști.

Deși, din cauza măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei, copiii nu au mai putut să-i răsplătească pe poliţişti cu frumoasele şi emoţionantele programe artistice, reprezentanții acestora s-au bucurat să-i aștepte, cu mască, pe reprezentanții Iepurașului de Paști.

“Având în vedere lipsa acută a manualelor școlare destinate elevilor cu cerințe educaționale speciale (C.E.S.), donația primită asigură un suport real în însușirea scrisului și a cititului, auxiliarele sunt frumos colorate, au texte bine alese iar exercițiile sunt adaptate nivelului de dezvoltare și nevoilor copilului cu C.E.S.! Cu recunoştinţă şi respect dorim să vă mulțumim pentru darurile minunate, implicarea constantă și dăruirea dumneavoastră față de acești copii”, a declarat prof. Adriana Sardariu, cadru didactic la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.