Bârlădenii pot depozita molozul pe locul unde se organiza Bâlciul

Pentru că, de-acum înainte, tradiționalul bâlci organizat anual la Bârlad nu se va mai ține la Obor, ci pe un teren cumpărat de municipalitate, spațiul disponibil va fi folosit pentru depozitarea gratuită a molozului de către localnici, persoane fizice și juridice.

Reprezentanții Direcției pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) Bârlad informează persoanele fizice și juridice din Bârlad că, începând cu data de 1 aprilie, se poate depozita, gratuit, în regie proprie, pământ rezultat din excavări ori deșeuri inerte rezultate din construcții (moloz, mortar, pietriș, cărămizi etc.) în perimetrul semnalizat din incinta „Oborului” (Bâlci), situat pe strada Căpitan Grigore Ignat.

„Persoanele fizice și juridice care nu au posibilitatea de a-și transporta în regie proprie deșeurile menționate, potrivit Hotărârii de Consiliul Local Municipal nr.167/25.06.2015, pot apela la serviciile SC CUP SA Bârlad. Prețul pentru un metru cub de deșeuri este de 39,75 lei fără TVA, în care sunt incluse operațiunile de încărcare, transport și depozitare în locul special amenajat. Persoanele interesate pot suna la numerele de telefon 0235/422.162 și 0751.070.805, la care va răspunde Gheciu Gheorghe, responsabil colectare deșeuri vegetale și inerte. Accesul spre noul loc de depozitare este permis non-stop și se face pe poarta 2 a Oborului, atât de pe strada Căpitan Grigore Ignat, cât și de pe strada G. G. Ursu”, spun reprezentanții DAPPC Bârlad.

Aceștia reamintesc localnicilor că, tot în Hotărârea Consiliului Local Municipal nr.167/25.06.2015, sunt stabilite și anumite sancțiuni pentru cei care nu se conformează, în special pentru persoanele juridice care au obligația, totodată, de a-și amenaja puncte separate de colectare.

1 COMENTARIU

  1. HRISTOS A INVIAT BUNA ZIUA M-AR INTERESA UN TRANSPORT DOUA IN FUNCTIE DE PRET DE MOLOZ DIN DEMOLARI PLACI DIN BETON STALPI DIN BETON MOLOZ MARE PTR CONSOLIDAREA UNUI ELESTEU PESTE IN LOC SULETEA LA 35KM SPRE MURGENI DACA PRETUL ESTE MERITORIU PRIMESC MAI MULTE CAMIOANE FAMILIA TOMA MARICEL SAT SULETEA JUD VASLUI NR TEL 0757808577

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.