Bărbat prins sub un motocultor, salvat de pompierii negreșteni

Pompierii negreșteni au salvat o persoană care a alunecat sub un motocultor cu freză aflat în funcțiune. Bărbatul de 30 de ani prezenta multiple plăgi și avea zona coccigiană prinsă între protecția și freza motocultorului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui a comunicat, în această după-amiază, faptul că Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit în orașul Negrești cu o autospecială pentru stingere echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru salvarea unei persoane care a alunecat sub un motocultor cu freză aflat în funcțiune.

La fața locului a fost deplasată și o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip C1 (TIM).

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de 30 ani, care prezenta multiple plăgi și avea zona coccigiană prinsă între protecția și freza motocultorului.

Pompierii militari au acționat prin tăierea protecției și eliberarea persoanei de sub motocultor. Victima a primit primul ajutor medical în ambulanța SMURD, urmând să fie transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Pe drum, victima a fost predată echipajului cu medic de pe ambulanța de terapie intensivă mobilă.
Cauzele acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.