Deputatul Eduard Popica și-a inaugurat cabinetul parlamentar, chiar de ziua lui de naștere

0
1199

Ieri, în ziua în care a împlinit 37 de ani, Eduard Popica, fost prefect al județului și actualmente deputat din partea PSD, și-a inaugurat primul cabinet parlamentar din județ, la Bârlad. În prezența șefilor săi de partid din Vaslui și a doi colegi din Camera Deputaților, acesta i-a invitat pe bârlădeni să i se adreseze la noul cabinet oricând consideră că îi poate ajuta.

Joi, 18 martie, la ora 10.00, a avut loc inaugurarea primului cabinet parlamentar al deputatului Eduard-Andrei Popica, ales pe listele PSD și aflat la primul mandat. Sediul se află la intersecția Cerbul de Aur, exact în spatele Monumentului Eroilor Neamului. La eveniment a fost „flancat” de colegii deputați Adrian Solomon și Irinel Stativă, dar și de șefii de partid Dumitru Buzatu, președintele Organizației Județene a PSD Vaslui, și Ciprian Trifan, secretarul general al Organizației Județene a PSD Vaslui, care, înainte de toate, l-au felicitat cu ocazia zilei sale de naștere.

„Scopul acestei întâlniri este inaugurarea primului meu cabinet parlamentar, în Bârlad. Așa cum am promis în campania electorală, voi deschide cabinete parlamentare în orașele din județ, pentru că, noi, cei din PSD, suntem oameni care se află mereu alături de cetățean. Acesta este și motivul pentru care am deschis acest cabinet, pentru ca toți locuitorii municipiului Bârlad și ai comunelor din împrejurimi care au probleme, care doresc să vină să discute cu noi, indiferent de subiect, să o poată face. Mă pot găsi aici, împreună cu staff-ul meu, și, pe cât posibil, așa cum am făcut-o și în calitate de prefect al județului Vaslui, vom încerca să le rezolvăm problemele, întrucât de aceea suntem aici. De aceea îi reprezentăm pe ei în Parlamentul României”, a declarat deputatul Popica.

În continuare, acesta i-a prezentat pe invitații săi, care, rând pe rând, l-au felicitat și i-au urat succes în calitate de parlamentar în următorii ani. La final, toți cei de față au ciocnit câte o cupă de șampanie atât în cinstea noului cabinet, cât și pentru a-l sărbători pe politician.

În ceea ce privește activitatea parlamentară din cele trei luni scurse de când a fost validat, acesta poate bifa moțiunea „Incompetența și lipsa de asumare UCID! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea și viața românilor!” (10 februarie 2021 / respinsă), Popica numărându-se printre cei 109 deputați PSD inițiatori, și declarația politică „Sănătatea copiilor noștri începe cu ora de educație fizică și sport!” (24 februarie 2021).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.