Tragedie în Bârlad! O femeie și fetița ei, găsite moarte în casă!

Tragedie aseară în Bârlad! O femeie în vârstă de 31 de ani și fetița ei de numai patru ani au murit intoxicate cu monoxid de carbon. Descoperirea macabră a fost făcută de pompieri, care au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului întrucât soțul femeii nu reușea să intre în locuință și a chemat echipajele de intervenție. 

Sâmbătă seară, puțin după ora 22.30, Detașamentul de Pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină pentru deblocarea ușii unui apartament situat în blocul FEPA 1, de pe strada Vasile Pârvan. Proprietarul a sunat îngrijorat întrucât nu reușea să dea de soția lui și nici nu putea să intre în locuință. Chemați în sprijin, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru deblocare, cu ajutorul căreia au reușit să intre în locuință. 

„La sosirea echipajului de intervenție, din apartament a fost perceput un miros înțepător de gaz. După deblocarea ușii, în locuință au fost găsite două persoane în stare de inconștiență. Membrii echipajului, toți cu pregătire de paramedici, au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanțe. La fața locului, au fost deplasate două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, substația Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare. Din nefericire, cele doua victime, o femeie în vârstă de 31 ani și o fetiță în vârstă de patru ani, au fost  declarate decedate. Cercetările privind cauzele și circumstanțele producerii celor două decese sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens”, ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Vaslui.

„Echipajele noastre au găsit în Bârlad două persoane decedate în casă: mama, de 31 de ani, și o fetiță în vârstă de 4 ani. Locuiau la apartament, iar poliția bănuiește o posibilă intoxicație cu monoxid de carbon. Apelul la 112 a fost făcut de tată, care nu reușea să intre în casă. Victimele au fost scoase afară de pompieri. Au fost două echipaje B2 de la Ambulanța Bârlad, dar din păcate, acestea au declarat decesul, victimele fiind decedate de câteva ore”, a precizat Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Acesta a mai spus că, din ce au observat echipajele de intervenție la fața locului, locuința era încălzită cu o sobă pe gaz. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.