Tâlhar negreștean arestat pentru 30 de zile

0
250

Poliţiştii negreșteni au reținut un bărbat de 47 de ani din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 47 de ani, din orașul Negrești, bănuit că ar fi tâlhărit un bătrân de 79 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în data de 18 februarie, la ora 18.10, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin violență, un bătrân din Negrești ce se deplasa spre domiciliu, de suma de 670 de lei și de portofelul pe care îl avea asupra sa. Infracțiunea s-ar fi produs pe strada Decebal, din Negrești, în zona Liceului Tehnologic Nicolae Iorga. Victima a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Urmare a probatoriului adminstrat, în aceeași zi în care au fost sesizați, respectiv 19 februarie, poliţiştii au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Pe 20 februarie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.