Școala din Poienești, cuprinsă de flăcări

0
1238

Școala din Poienești a fost cuprinsă de flăcări în această dimineață. Se pare că incendiu a pornit de la centrala termică și s-a extins în scurt timp asupra acoperișului. Clădirea este una dintre construcțiile noi, realizate prin fonduri europene.

Astăzi, de dimineață, pompierii au comunicat că detașamentul din Vaslui intervine la școala din Poienești: „Punctul de lucru Ivănești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă a școlii din localitatea Poienești , comuna Poienești. La fața locului se deplasează și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Vaslui. Din primele informații, nu ar exista persoane surprinse în incendiu. Incendiul se manifestă la nivelul camerei centralei termice a școlii”. 

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta pe aproximativ 800 metri pătrați.

Ulterior, reprezentanții ISU Vaslui au venit cu precizări: „Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui intervine cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autofreză, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și o autospecială de intervenție și comandă, cu echipajele aferente, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă a școlii din localitatea Poienești , comuna Poienești. La sosirea echipajelor de intervenți, incendiul se manifesta la centrala termica și la acoperișul școlii, pe o suprafațăde aproximativ 800 mp.. Din primele informații, nu ar exista persoane surprinse în incendiu. Actiunea este condusă de inspectorul șef al ISU Vaslui, colonel Niculae Tătaru. Acțiunea este în dinamică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.