Noapte „de foc„ pentru pompierii vasluieni

0
646

Noaptea trecută, în timp ce pompierii din cadrul Gărzii II Negrești interveneau pentru stingerea unui depozit de furaje din localitatea Cotic, comuna Todirești, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță SMURD tip B2, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Parpanița, Negrești.

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din localitatea Cotic, comuna Todirești.
La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta la depozitul de furaje și exista riscul de propagare la două anexe gospodărești.
Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ două tone de furaje. Au fost salvate anexele gospodărești.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în loc nepermis.

În același timp, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au interveneau cu o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță SMURD tip B2 pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Parpanița, Negrești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În interiorul locuinței, pompierii au găsit corpul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 38 ani.
Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost amplasarea unor materiale textile lângă o sobă fără acumulare de căldură.
Cercetarile sunt efectuate în continuare de instituțiile abilitate în acest sens.

Incendiu la o locuință în municipiul Bârlad:

În această dimineață, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o autoscară mecanică o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, în municipiul Barlad, str. V. Parvan la blocul Z6, acolo unde era semnalat fum gros pe casa scării.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta pe casa scării la câteva materiale textile depozitate pe casa scării. Au fost evacuate șase persoane. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar fumul a fost evacuat.
Au ars diverse materiale textile, tencuiala fiind degradată pe o suprafață de aproximativ 90 metri pătrați.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la o improvizație electrică de pe casa scării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.