Motocicliștii din Bârlad se mobilizează: vor dona sânge!

0
1087

Așa cum se întâmplă de fiecare dată când instituțiile din județ au făcut apel la populație pentru a dona sânge, membrii clubului „Bikerboyz” Bârlad și-au anunțat intenția de a da curs solicitării conducerii Centrului Județean de Transfuzie Sanguină (CJTS) Bârlad și îi indeamnă și pe ceilalți semeni să li se alăture campaniei lor.

Apelul lansat marți, 23 februarie, de către conducerea CJTS Bârlad, care, în ultimele luni, se confruntă cu o scădere considerabilă a numărului de donatori, nu a rămas fără ecou. Inimoșii băieți înscriși în clubul „Bikerboyz” Bârlad, cunoscuți în toată țara pentru campaniile umanitare organizate de câțiva ani și care, din ianuarie, și-au făcut Asociația „Îngeri pe două roți” pentru a putea face bine în continuare, au răspuns „prezent” la solicitarea de a dona sânge. Așa cum au făcut de fiecare dată când autoritățile sanitare din județ au lansat apeluri în acest sens. Ba chiar, de multe ori, chiar ei au fost inițiatorii unor campanii de donare de sânge. Prin intermediul unei postări pe pagina de socializare, motocicliștii și-au anunțat intenția de a sări în sprijinul CJTS Bârlad pentru a-i ajuta pe bolnavii aflați în stare gravă ce au nevoie de transfuzii de sânge.

„Dragi prieteni, Centrul de Transfuzie bârlădean se confruntă cu o criză acută de sânge. Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre de donare din data de 4 martie 2021, începând cu primele ore ale dimineții! Tichetele astfel obținute vor fi folosite în scop umanitar. Mulțumim”, este invitația lansată, pe 24 februarie, de motcicliști către toți cei care vor să li se alăture.

Reamintim că, marți, conducerea CJTS Bârlad a postat pe pagina de socializare a unității un mesaj important, prin care făcea un apel către cetățenii fără probleme de sănătate să dea curs invitației în speranța că vor deveni potențiali donatori de sânge.

„E nevoie de sânge! Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad se confrunta cu o scădere drastică a donatorilor voluntari de sânge, riscând să ajungem într-un blocaj privind furnizarea de componente sanguine către spitale. Donarea de sânge este un act nobil, prin care dumneavoastră veți ajuta pe cineva aflat în suferință! Vă așteptăm în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 7.30-11.30, la sediul nostru din Bârlad, strada Mihail Kogălniceanu nr.11. Pentru informații suplimentare, puteți suna la numerele de telefon 0335/414.490 și 0774.667.087. Vă asigurăm că personalul CJTS Bârlad respectă cu rigurozitate normele de igienă și de prevenire a infecției cu noul coronavirus. Vă așteptăm!”, este mesajul făcut public de conducerea CJTS Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.