Jandarmii vasluieni salvează vieți!

0
921

În urma apelului lansat, recent, de conducerea Liceului „Ștefan Procopiu” Vaslui referitor la nevoia urgentă de sânge pentru salvarea unei foste absolvente a unității liceale, jandarmii vasluieni s-au mobilizat exemplar și s-au prezentat în număr mare la CJTS Bârlad pentru a dona sânge. Gestul a fost făcut ieri, când a fost marcată Ziua Bunătății Spontane.

„Sărbătorită anual pe 17 februarie, Ziua Bunătății Spontane îndeamnă oamenii să facă fapte bune fără a aștepta mulțumiri sau recompense.

Deși nespontan, planificat de câteva zile, cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au dat formă astăzi (ieri, n.r.) unui gest de omenie, de solidaritate. Receptivi la mesajul transmis de conducerea Liceului «Ștefan Procopiu» Vaslui, colegii noștri au mers la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină din Bârlad pentru a dona sânge în speranța că o tânără în vârstă de doar 23 de ani, aflată în suferință, absolventă a liceului vasluian, va birui boala. Și, dacă ar fi să solicite răsplată pentru ceea ce au făcut, ea ar consta în cât mai multe replicări ale gestului lor din partea semenilor. Camarazii noștri participă constant la campanii de donare, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de sânge și nu au pretenția de a fi considerați buni, dar vor fi mereu acolo unde va fi nevoie de ei: pe stradă sau, în cazul de astăzi, în saloane ale unităților sanitare!”, se arată într-o postare făcută de jandarmii vasluieni pe pagina oficială de socializare a instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.