Cultura bârlădeană renaște: încă o premieră îi așteaptă pe iubitorii teatrului

0
1411

La doar o săptămână de la premiera piesei „Down Way”, o tragi-comedie de Oleg Bogaev, actorii Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad îi invită pe iubitorii de spectacole live la o nouă premieră. Prima reprezentație a piesei „Slugă la doi stăpâni”, o comedie a dramaturgului Carlo Goldoni.

La trei săptămâni de la redeschiderea Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad, iubitorii de spectacole sunt invitați la o nouă premieră, pregătită de actorii instituției în lunile în care teatrul a fost interzis publicului pentru a se preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba despre piesa „Slugă la doi stăpâni”, scrisă de dramaturgul italian Carlo Goldoni, ce va fi jucată pentru prima dată pe scena teatrului bârlădean sâmbătă, 13 februarie, începând cu ora 18.30. Asta după ce, sâmbăta trecută, pe 6 februarie, a fost prezentată premiera piesei „Down Way”, aparținându-i dramaturgului rus Oleg Bogaev.

„Dacă 2020 ne-a schimbat ritmul vieții (sper că nu iremediabil), ne-a schimbat și ritmul în care ne întâlneam cu ceea ce numim, cu mare drag și emoție, premieră! Unul după altul s-au succedat spectacolele «Un tramvai numit dorință», de Tennessee Williams, și «Down Way», de Oleg Bogaev. A venit rândul unei alte premiere. Sâmbătă, 13 februarie, când sunt trei ceasuri bune, vă invităm la comedia «Slugă la doi stăpâni», de Carlo Goldoni, la ora 18.30. Va fi cu veselie, cu multă culoare și dinamism. Sunteți gata să hohotiți? Haideți la teatru și-o să descoperiți cum ajungi să servești doi stăpâni în același timp, câtă vreme va trece până-și vor da seama stăpânii, dar, mai ales!, ce se va întâmpla, când vor afla… Mulțumim pentru fotografiile făcute în noiembrie, la repetiția generală, de bunul nostru prieten de la www.b-o.ro.”, este invitația la spectacol lansată de Teodora Spînu, secretarul literar al teatrului bârlădean, prin intermediul paginii de socializare a instituției.

Din distribuție fac parte actorii: Cristian Todică, Oana Florea, Sorin Ghiorghe, Simon Salcă Jr., Diana Hatmanu, Lucian Arhire, George Sobolevschi, Irina Cocea și Alexandru Savu. Regia artistică este semnată de Bogdan Hușanu, iar scenografia de Sandu Maftei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.