Data publicării: 12.02.2021

Asociația „Valea Racovei” anunță lansarea sesiunilor de primire pentru anul 2021 a cererilor de proiecte pentru Măsura M5/3A „Sprijinirea formelor asociative” in perioada 12.02.2021 – 15.03.2021.

Data limita de primire a proiectelor: 15.03.2021, ora 12.

Depunerea proiectelor pentru măsura enunțata mai sus se va face la sediul Asociației ,,Valea Racovei” din sat Ivănești, comuna Ivănești, județul Vaslui – in clădirea primăriei, telefon  mobil 0756.286.728, in intervalul orar 09:00 – 13:00, de luni pana vineri. 

Solicitantul trebuie sa îndeplinească cerințele de conformitate si eligibilitate menționate in cadrul „GHIDUL SOLICITANTULUI” pentru Măsura M5/3A „Sprijinirea formelor asociative”.

Fondurile disponibile pentru Măsura M5/3A „Sprijinirea formelor asociative” sunt de 84.480,20 euro.

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finanțarea unui proiect din cadrul Măsurii M5/3A este de 84.480,20 euro.

Beneficiari eligibili pentru Măsura M5/3A: Solicitantul eligibil in cadrul acestei masuri este o entitate din lista enumerata mai jos, cu exceptia fermierilor neconstituiti juridic, care se angajeaza sa incheie un acord de parteneriat pentru crearea retelei de cooperare. Parteneriatele pot fi formate din membri apartinand categoriilor urmatoare: fermieri; microintreprinderi si intreprinderi mici agricole, gospodării ţărăneşti/familiale; ONG-uri; consilii locale; unitati scolare, sociale, sanitare si de alimentatie publica;  forme asociative cu sediul in teritoriul GAL.           

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii enunțata mai sus din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala a teritoriului Valea Racovei (Băcești, Delești, Dragomirești, Dumești, Gârceni, Ivănești, Laza, Poienești, Pungești, Pușcași) sunt cuprinse în „GHIDUL SOLICITANTULUI” elaborat de GAL, care este publicat pe site-ul www.valearacovei.ro. Va putem oferi si varianta pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii lansate de GAL. Vă așteptăm la sediul Asociației Valea Racovei din sat Ivănești, comuna Ivănești, județul Vaslui – in clădirea primăriei. Informații suplimentare pot fi furnizate si la telefon mobil 0756.286.728, in intervalul orar 9 – 13, de luni pana vineri. Scrieți-ne pe adresa de email office@valearacovei.ro si deschideți pagina web pe www.valearacovei.ro, pentru a afla cum puteți obține și dumneavoastră fonduri nerambursabile pentru dezvoltare rurală in teritoriul Valea Racovei. Componenta Comitetului de Selecție a Proiectelor – 7 membri in comitetul de selecție, din care 3 membri fac parte din domeniul privat, un reprezentant al societății civile si 3 din domeniul public. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.