Accident cu victime în stare critică, aproape de Bârlad! A fost activat Planul Roșu de Intervenție!

0
5361

În această după-amiază, puțin după ora 15.30, pe DE 581, aproape de Bârlad, s-a produs un grav accident de circulație, soldat cu cinci victime. În impactul care a avut loc după Pensiunea Mira, pe sensul de mers către Vaslui, au fost implicate două autoturisme care s-au izbit violent, rezultând cinci victime, dintre care două sunt în stare gravă, inconștiente.

„Intervenim la un accident rutier produs după Mira, spre Vaslui, prima curbă. Au intrat în coliziune două autovehicule, rezultând trei victime. S-au alocat patru ambulanțe, respectiv una de tip C2, două de tip B2 și una EPA (SMURD, n. r.) și un echipaj de descarcerare”, ne-a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

La câteva minute, acesta a revenit: „Bilanțul actualizat al accidentului rutier: sunt cinci victime, dintre care două sunt inconștiente în stare critică. A fost trimis și TIM-ul de la Vaslui. S-a declanșat Planul Roșu de Intervenție”.

„Accidentul rutier s-a produs pe DE 581, pe raza localității Zorleni, la kilometrul 79 ^ 100 metri, și a fost anunțat la numărul de urgență 112 la ora 15.32. Au fost implicate două autoturisme – unul înmatriculat în Vaslui, care se deplasa pe direcția Bârlad – Vaslui, și unul înmatriculat în București, care circula pe direcția Vaslui – Bârlad. În urma impactului, au rezultat patru victime, dintre care trei sunt vătămate mai grav. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani, din Ivești, unul de 35 de ani, din Zorleni, și unul tot din Zorleni, a cărui vârstă nu o cunoaștem încă, din mașina de Vaslui. Din cealaltă mașină, rănită a fost o femeie de 37 de ani, care era pasager”, ne-a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Din primele informații, se pare că tragedia s-a produs într-o curbă, după ce mașina de Vaslui a pătruns pe contrasens și a intrat frontal în cea de București.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.