Semne bune anul are: Muzeul Județean își redeschide porțile pentru public

0
351

După o îndelungată perioadă în care și-a derulat activitatea online, neomițând niciuna dintre activitățile programate, Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui anunță reluarea activității cu public, odată cu Ziua Culturii Naționare, 15 ianuarie.

După o îndelungată perioadă în care și-a desfășurat activitatea în mediul online, prin conferințe și seminarii, nerenunțând, totuși, la marcarea niciunuia dintre evenimentele programate, ultimul fiind dedicat Bătăliei de la Podul Înalt, Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui a anunțat că își reia activitatea cu publicul. Acest lucru se va întâmpla odată cu marcarea Zilei Culturii Naționale, și anume pe data de 15 ianuarie 2021.

Reprezentanții muzeului au făcut însă o precizare importantă: „reluarea activităţii cu publicul se va face cu respectarea normelor pentru prevenirea și combaterea noului virus COVID-19, după cum urmează: la intrarea în instituție va exista o zonă de dezinfectare și măsurare a temperaturii pentru vizitatori. Purtarea măștii care acoperă nasul și gura este obligatorie pentru toți vizitatorii; persoanele care refuză aceste măsuri nu le va fi permis accesul în muzeu”.

În anunț, reprezentanții Muzeului Județean au arătat și ce obligații are publicul care dorește să viziteze muzeul: „vizitatorii vor păstra distanța de 1,5 m și nu pot forma grupuri mai mari de trei persoane, cu excepția familiilor cu mai mulți copii. Respectarea fluxului de intrare–ieșire va fi semnalizat cu săgeți indicatoare; totodată, personalul muzeului va însoți vizitatorii pentru îndrumări”.

Programul de vizită a Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui va fi următorul: Marți-Duminică, între orele 9:00 și 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.