O vasluiancă aflată în izolare, prinsă că se „dădea” cu telecabina la Brașov

0
553

O femeie din Vaslui care ar fi trebuit să stea în carantină la domiciliu după întoarcerea din Marea Britanie, a fost depistată în stațiunea Poiana Brașov, de jandarmi, care au luat-o la întrebări pentru că nu purta nici mască.

O vasluiană abia venită din Marea Britanie și care trebuia să stea în carantină a ajuns tocmai la Brașov, în stațiunea Poiana Brașov, hotărâtă să se bucure de vacanță. Jandarmii brașoveni au luat-o la întrebări duminică, în zona telecabinei Capra Neagră, din staţiunea Poiana Braşov, pentru că nu purta mască. După ce au legitimat-o, au realizat că nu avea ce să caute acolo, ea teoretic fiind în izolare.
Conform Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Braşov, „în urma verificărilor, a rezultat că persoana în cauză trebuia să se afle în carantină, în municipiul Vaslui, ca urmare a revenirii în ţară din Regatul Unit al Marii Britanii. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea carantinei, şi a fost anunţat DSP. I s-a pus în vedere să meargă în cel mai scurt timp la adresa declarată pentru carantină”.
Conform IJJ Brașov, femeii i s-a aplicat cea mai mică amendă pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu stabilite, aceasta fiind cuprinsă, potrivit legii 55/2020, între 1.000 şi 5.000 de lei. Urmează ca, ulterior, să se efectueze verificări dacă femeia din Vaslui a încălcat măsura izolării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.