Locuitorii din Vinderei, așteptați pe listele medicului de familie

0
934

Cetățenii din comuna Vinderei sunt anunțați de către primarul Ionuț Ghiur că persoanele care, încă, nu figurează pe lista unui medic de familie se pot înscrie la doctorița Irina Pletea, al cărei cabinet funcționează în comună.

Prin intermediul unei postări pe contul său de socializare, așa cum se poartă de ceva timp în toată țara, mai ales că, de când cu pandemia de SARS-CoV-2, trebuie păstrată distanța socială, edilul de Vinderei vrea să le vină în sprijin sătenilor care necesită rețete medicale ori trimiteri la diverse consultații, dar nu sunt înscriși la niciun medic de familie. Ba mai mult, pentru a le facilita accesul celor din satul Obârșeni, primarul Ghiur le pune la dispoziție microbuzul instituției.

„În atenția cetățenilor care nu s-au înscris încă la medicul de familie! Vreau să dezmint zvonurile care circulă în comuna noastră, cum că doamna doctor Pletea Irina nu ar mai primi pacienți! Vă asigur că doamna doctor vă așteaptă la cabinet, cu sau fără fișa medicală, pentru a vă lua în evidență. Programul de funcționare al cabinetului medical este următorul: marți, miercuri și vineri, între orele 8.00-14.00. În fiecare vineri, de la ora 9.00, microbuzul primăriei va transporta din satul Obârșeni bătrânii, copiii și părinții care doresc înscrierea la doamna doctor. În funcție de solicitări, vom putea pune la dispoziție microbuzul nostru și cetățenilor din satul Docani”, a scris primarul, marți după-amiază, pe contul său de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.