Bârlad: casă incendiată de la un calorifer electric

0
1139

O familie ce stă la o casă din zona Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad a fost la un pas să rămână fără acoperiș deasupra capului după ce, din cauza unui calorifer electric lăsat nesupravegheat, a luat foc locuința.

În cursul acestei dimineți, Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță SMURD de tip B2 și echipaje specializate la un incendiu izbucnit la o locuință din Bârlad. În apelul la numărul de urgență 112 se spunea că incendiul a cuprins o casă de pe strada Dorna, în zona Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, și că este posibil ca în interior să se afle o persoană.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent într-o anexă, o baie a locuinței, precum și la nivelul acoperișului. Din fericire, nu s-a confirmat nicio persoană surprinsă în incendiu. După aproximativ o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ 50 de metri pătrați de acoperiș din tablă pe astereală din lemn, diverse piese de mobilier și textile. S-au degradat un calorifer electric, un televizor, o mașină de spălat și diverse textile. A fost salvat restul locuinței, adică cinci camere, și bunurile aferente”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Potrivit acestora, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un calorifer electric lăsat în funcțiune fără a fi supravegheat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.