Tudor Polak, între Ministerul Muncii și Parlament

0
652

• Liberalul Tudor Polak, ales în deputat în urma alegerilor din 6 decembrie, își încetează mandatul de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Într-o postare pe Facebook, politicianul face un bilanț informal al activității desfășurate în minister și mulțumește toturor colaboratorilor.

„Închei, în aceste zile, o etapă importantă și frumoasă a activității mele profesionale.

A fost un an greu, cu multe provocări, însă a fost un an de muncă eficientă, care a lăsat în urmă rezultate.

Domeniul muncii solicită o atenție sporită față de fiecare problemă în parte, având impact asupra unui procent majoritar dintre cetățenii țării, fie că vorbim despre măsurile de protecție socială, fie la nivelul ocupării forței de muncă.

În calitate de secretar de stat, am comunicat în permanență cu partenerii sociali în vederea adoptării unor măsuri echilibrate și care să aducă beneficii în egală măsură angajatului și angajatorului.

Am lucrat cu Inspecția Muncii și Inspectoratele Teritoriale de Muncă din țară pentru a verifica condițiile în care muncesc românii și am intervenit acolo unde nu au fost îndeplinite rigorile legii.

Am muncit în echipă, ne-am adaptat la schimbările pe care acest an le-a adus și am reușit să elaborăm măsurile necesare ca piața muncii din România să rămână cât de stabilă a fost posibil.

Mă bucur, la finalul acestei etape, că am reușit să comunic eficient cu oamenii, să fiu alături de ei, să știu, direct de la aceștia ce nu funcționează corespunzător în sistemul de muncă, unde este nevoie de reformă și să contribui la rezolvarea unora dintre aceste probleme.

Atât fizic, cât și online, voi continua să discut cu dumneavoastră și să vă prezint, cu transparență, demersurile mele.

Pot spune că în acest an am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a sprijini angajații și angajatorii din România prin măsuri implementate rapid și aplicate nevoilor acestora.

Am fost peste tot acolo unde a fost nevoie și mă bucur că, deși am trecut prin două campanii electorale în ultima perioadă nu am primit feedback negativ asupra activității mele de la minister nici măcar din partea adversarilor politici, ceea ce spune multe.

Le mulțumesc pentru sprijinul acordat și colaborarea din acest an domnului președinte al PNL Ludovic Orban, doamnei ministru Violeta Alexandru și domnului ministru Nelu Tătaru.

De asemenea, mulțumesc colegilor mei, alături de care am făcut echipă la Ministerul Muncii.

Încep un nou capitol, în care experiența acumulată aici îmi va folosi enorm.

Vă mulțumesc pentru încredere.

În continuare, #lamuncă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.