Tudor Polak, deputat PNL: „Trebuie să le recîștigăm încrederea românilor prin fapte, prin muncă și prin transparență”

1
943

După ce a depus recent jurământul în calitate de deputat, Tudor Polak, președintele liberalilor din municipiul Vaslui, transmite un mesaj vasluienilor în care promite că va păstra legătura cu alegătorii iar demersurile lui „se vor raporta la ceea ce românii au nevoie și solicită de la instituțiile statului”.

Pentru noul deputat liberal Tudor Polak, prin neparticiparea la vot, românii au transmis un mesaj clasei politice, iar prezența scăzută la vot este un semnal de alarmă pentru toți reprezentanții clasei politice.

„Activitatea noastră, ca reprezentanți ai cetățenilor, trebuie să reflecte interesele acestora și să ofere soluții aplicabile pentru nevoile românilor. Trebuie să ne asumăm această vină și să o corectăm. Trebuie să le recîștigăm încrederea românilor prin fapte, prin muncă și prin transparență. Astăzi mi-am depus jurământul de învestitură în funcția de deputat în Parlamentul României”, spune Polak, care recent a depus jurământul de la tribuna Camerei Deputaților, după ce a ocupat funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii.

„Încep acest nou capitol al carierei mele cu responsabilitate și cu încrederea că vom consolida o Românie modernă și dezvoltată. Mă aflu în fața unui mandat care vine cu multe provocări și în care voi munci pentru a sprijini dezvoltarea județului Vaslui și pentru a contribui la legislația din spatele unui sistem de muncă funcțional, facil, modernizat la standarde europene. Din experiența acumulată la Ministerul Muncii, am înțeles că domeniul muncii are nevoie de reformă, de o abordare țintită pe activitatea angajaților și a angajatorilor în egală măsură”, a mai scris liderul liberalilor din municipiul Vaslui.

„Este un domeniu cu impact major asupra celor mai mulți dintre români, de aceea legislația muncii trebuie să prevadă măsuri flexibile, simplu de implementat și benefice pentru ambele părți. Dialogul cu cetățenii m-a învățat, în acest an, că România are nevoie de o politică deschisă, transparentă și eficientă. Voi fi, în permanență în contact cu dumneavoastră și voi urmări ca demersurile mele să se raporteze la ceea ce românii au nevoie și solicită de la instituțiile statului. Vă mulțumesc pentru susținerea si încrederea cu care m-ați onorat! Începem acestă etapă împreună, pentru o Românie dezvoltată”, își încheie mesajul liberalul.

1 COMENTARIU

  1. Serios? Nu ma astep[tam ca un individ care nu afacut nimic in viata lui sa vorbeasca de munca. Sau nu am inteles bine si tu vorbeai de cat de mult sa munceasca cei din mediul privat in asa fel incat sa-ti fie tie si mai bine. Vezi ca limbajul tau de lemn aduce cu limbajul lui Brejnev, Andropov, Stalin etc tovarase. Citeste un pic si vezi ca ultimul secretar al URSS avea un limbaj superelevat in comparatie cu al tau. Vorbea mai concret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.