Tânăr rănit după ce a căzut de pe acoperişul şcolii Sfânta Ecaterina din Huşi, unde făcea lucrări

0
894

Un tânăr de 24 de ani care făcea lucrări la acoperişul şcolii Sfânta Ecaterina din municipiul Huşi, a fost rănit după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ nouă metri. El a suferit mai multe fracturi şi traumatisme, fiind ulterior trasferat la un spital din Iaşi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Podul Înalt” Vaslui a anunţat că echipajul ambulanţei SMURD tip B2 (EPA) a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat care a căzut de la o înălţime de aproximativ nouă metri, de pe acoperişul Şcolii “Sfânta Ecaterina” din municipiul Huşi. Accidentul a avut loc în seara zilei de miercuri.

„La sosirea echipajului de intervenţie, victima în vârstă de aproximativ 24 ani se afla în stare de semiconştienţă şi prezenta multiple traumatisme şi fracturi deschise. Victima lucra la acoperişului clădirii”, a arătat ISU Vaslui.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” din Huşi, fiind diagnosticat cu fracturi deschise la picioare, traumatisme ale mâinii stângi şi ale muşchilor. Ulterior, el a fost dus la o unitate medicală de specialitate din judeţul Iaşi, deoarece exista posibilitatea să fi suferit traumatisme ale organelor interne.

Cercetările privind cauza şi circumstanţele producerii acestui accident sunt cercetate de instituţiile abilitate în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.