Moș Crăciun, adus de polițiști la CSEI Negrești!

0
1065

• Ca în fiecare an, în Ajunul Crăciunului, polițiștii vasluieni au împărțit cadouri copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești.

Obiceiul polițiștilor vasluieni de a oferi cadouri copiilor instituționalizați, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, a continuat și anul acesta. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești se află sub ocrotirea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui încă din anul 1990, copiii fiind vizitați în perioada marilor sărbători religioase.

Astfel, nici acest sfârșit de an nu a constituit o excepție, Centrul {colar pentru Educație Incluzivă Negrești primind vizita reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, care au adus în dar produse alimentare și dulciuri pentru toți cei 130 de beneficiari ai Centrului. Cadourile au fost oferite copiilor de către reprezentanți ai polițiștilor, în numele tuturor cadrelor Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Aceștia au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din magia Crăciunului și din sărbătorile sfârșitului de an.

Deși, din cauza măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei, copiii nu au mai putut să-i răsplătească pe polițiști cu frumoasele și emoționantele programe artistice, s-au bucurat să-i aștepte acasă, cu mască, pe reprezentanții lui Moș Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.