Mesajul liderului PMP Vaslui: „Suntem aici, continuăm să luptăm!”

0
1153

Rezultatele alegerilor din 6 decembrie nu au permis PMP să își continue activitatea în Parlamentul României. PMP s-a situat imediat sub linie, candidații formațiunii, Romulus Doru Buhăescu, la Senat, și Oleg Bodrug, la Camera Deputaților, alături de candidații PMP din întreaga țară, ratând intrarea în legislativul național. „Este doar o luptă pierdută, dar noi nu ne-am spus ultimul cuvânt. PMP are în județul Vaslui consilieri locali, aleși a căror menire este, în continuare, să vegheze ca primarii și majoritățile pe care se bizuie aceștia să facă administrație în folosul cetățeanului, să își respecte angajamentele și să aducă bunăstare locuitorilor comunităților pe care le conduc”, spune Romulus Doru Buhăescu, președintele Organizației Județene PMP Vaslui.

„Suntem aici, continuăm să luptăm”, le-a transmis liderul PMP Vaslui, Romulus Doru Buhăescu, în primul rând colegilor de partid, a căror supărare că pragul de 5% la alegerile parlamentare din 6 decembrie a fost ratat încă nu a trecut. În egală măsură, mesajul lui Buhăescu se adresează și celorlalte partide politice, în special celor care asigură majorități în consiliile locale și, prin primarii lor, conduc destinele comunităților locale. „Este doar o luptă pierdută, dar noi nu ne-am spus ultimul cuvânt. PMP are în județul Vaslui consilieri locali, aleși a căror menire este, în continuare, să vegheze ca primarii și majoritățile pe care se bizuie aceștia să facă administrație în folosul cetățeanului, să își respecte angajamentele și să aducă bunăstare locuitorilor comunităților pe care le conduc. Suntem conștienți că urmează o perioadă foarte grea, în care restricțiile dictate de pandemie și măsurile nepopulare vor continua. Suntem conștienți de aceste lucruri și, totodată, suntem responsabili să punem umărul la ieșirea din această criză de sănătate publică, cu efecte în plan economic și plan social. De asemenea, suntem în continuare responsabili față de cetățenii, deloc puțini, care ne-au votat la alegerile locale și parlamentare. Lor, în primul rând, le transmit că PMP este aici, continuă să lupte și deja lucrează pentru a da o nouă formă proiectelor de dezvoltare cu care a venit în fața cetățenilor. În ceea ce mă privește, cred în continuare că județul nostru se poate dezvolta armonios și sustenabil. Nu abandonez proiectele pe care le-am promovat, chiar dacă, cel puțin deocamdată, acestea nu pot fi implementate. Consider că este în continuare nevoie de PMP, de o voce lucidă și echilibrată, care să sancționeze eventualele excese, de orice natură, și să ofere oricând o alternativă la guvernarea locală și națională. Din aceste motive, îi rog pe toți colegii mei să nu dezarmeze, să rămână alături de PMP, să continue să lupte și să spere. Le-am cerut tuturor vasluienilor să îndrăznească să vrea mai mult. Acum, le cer colegilor de partid să creadă cu adevărat că pot mai mult!”, a declarat Romulus Doru Buhăescu.

În prag de sărbători, președintele PMP Vaslui a transmis și un mesaj de suflet către vasluieni: „Să întâmpinăm Nașterea Mântuitorului cu speranța că noul an va fi generos și plin de succes pentru cei ce îndrăznesc să viseze și să își transpună visul în faptă. Pentru toți deopotrivă, anul ce vine să aducă liniște, sănătate și realizări pe toate planurile! Crăciun fericit și La Mulți Ani!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.