Rugby Club Bârlad „trage” pentru locul trei în DNS

0
1668

După înfrângerea suferită sâmbătă, 7 noiembrie, în semifinala din Play-Off-ul Diviziei Naționale de Seniori (DNS) jucată în compania CS Știința Petroșani (scor 27-32), echipă ce a câștigat și partida din tur (scor 22-3), jucătorii Rugby Club (RC) Bârlad se pregătesc să joace finala mică. Cele două partide se vor disputa pe 14 noiembrie (tur) și 21 noiembrie (retur), pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad, respectiv stadionul Municipal Galați. Adversar va fi CSM Galați, adică echipa care a pierdut în cealaltă semifinală disputată sâmbătă în compania sportivilor de la CS Năvodari. Pentru a se respecta măsurile de protecție impuse de autorități în vederea reducerii riscului de infectare cu virusul SARS-CoV-2, partidele se vor desfășura fără spectatori.

Evident, bârlădenii antrenați de Ioan Harnagea vor încerca să obțină o victorie, pentru a termina sezonul competițional 2019-2020 pe podium. Și nu ar fi exclus ca acest lucru să se întâmple, întrucât, în singurul meci disputat de RC Bârlad și CSM Galați (în turul campionatului regulat – octombrie 2019), bârlădenii au pierdut la o diferență de numai două puncte (scor 11-9). Partida din retur, programată pentru aprilie 2020, nu s-a mai jucat din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

În ceea ce privește finala mare, meciurile se vor juca tot pe 14 noiembrie (tur) și 21 noiembrie (retur), când vor încerca să își revendice prima poziție din DNS echipele CS Știința Petroșani și CS Năvodari.

De menționat că, în campionatul din 2018-2019, RC Bârlad a disputat tot finala mică, iar în urma meciului jucat în compania sportivilor de la RC Grivița București, a cucerit medalia de bronz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.