Rugby Club Bârlad, bronz în DNS pentru al doilea an consecutiv

0
974

După ce, în 2017, s-a clasat pe locul V, în 2018, pe locul IV, iar în 2019, pe locul III, iată că, în sezonul competițional 2019-2020 al Diviziei Naționale de Seniori (DNS), Rugby Club (RC) Bârlad a reușit, din nou, să urce pe podium. Asta în ciuda întreruperilor timp de mai multe luni a competiției ca urmare a izbucnirii pandemiei de SARS-CoV-2.

Cele două partide care au contat pentru finala mică s-au disputat pe 14 noiembrie (tur) și pe 21 noiembrie (retur), pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad, respectiv stadionul Municipal Galați. Bârlădenii i-au avut adversari pe jucătorii de la CSM Galați. Astfel, în meciul de pe 14 noiembrie, RC Bârlad s-a mobilizat exemplar și a învins CSM Galați cu scorul de 30-10, în timp ce, sâmbătă, echipa antrenată de Ioan Harnagea a suferit o înfrângere, scor 19-22.

În urma cumulării rezultatelor obținute la cele două partide, cu atât mai mult cu cât RC Bârlad a obținut o victorie pe teren propriu în meciul din tur, sportivii din orașul rulmenților au câștigat finala mică, astfel că au fost răsplătiți cu medalia de bronz a DNS, la fel ca și în ediția 2018-2019.

În ceea ce privește finala mare, deși, inițial, au fost programate tot două meciuri (tur – 14 noiembrie) și (retur – 21 noiembrie), până la urmă s-a stabilit să se joace o singură manșă. Partida se va disputa pe 2 noiembrie, când vor încerca să își revendice prima poziție din DNS echipele CS Știința Petroșani și CS Năvodari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.