Nisip cu aromă pentru narghilea

0
446

• Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița împreună cu lucrători vamali au descoperit 50 de kilograme de aromă pentru narghilea, ce urmau a fi introduse ilegal în țară, ascunse într-o ladă cu nisip.

Pe 13 noiembrie, în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, conducând un autocamion marca Renault, înmatriculat în R. Moldova, cetățeanul român B.C., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, iar echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în scopul sustragerii de la controlul vamal, într-o ladă cu nisip, cantitatea de 50 de pachete cu aromă de narghilea, cântărind un kilogram fiecare.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii produselor accizabile descoperite, în valoare totală de 7.500 de lei, și sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.