Mesajul viceprimarului Lucian Braniște în prima zi de activitate: „Votul vasluienilor va fi respectat!”

0
930

Ieri, viceprimarul liberal al municipiului Vaslui, Lucian Braniște, s-a aflat, oficial, în prima zi de muncă la Primărie. El a ținut să transmită un mesaj foarte clar cu privire la modul în care își va desfășura activitatea și, la fel de important, ce poziție va adopta în relația cu aleșii locali PSD.

„Astăzi (vineri, n.r.), mi-am început activitatea în calitate de viceprimar al municipiului Vaslui, mandat care va avea la bază trei principii care nu pot fi negociate – responsabilitate, profesionalism și transparență.

Le mulțumesc colegilor din Organizația Municipală PNL Vaslui pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. Le mulțumesc, de asemenea, cetățenilor municipiului Vaslui, care au ales planul de dezvoltare propus de PNL. Este un program realist, axat pe necesități, un program care, după ani de tatonări și experimente, ne oferă o direcție de acțiune clară. Împreună, Primărie, Consiliu Local și Cetățean – vom oferi un viitor Vasluiului și vasluienilor!

Privesc cu încredere spre acest nou orizont, nerăbdător să contribui, în această echipă, la implementarea proiectelor PNL care au primit votul de încredere al cetățenilor la Alegerile Locale din 27 septembrie.

Vă asigur că tot ce vom face în acest mandat va fi în folosul vasluienilor! Însă este foarte important ca Primăria Municipiului Vaslui să funcționeze la capacitate maximă, cu deplina implicare a aparatului propriu, cu atât mai mult cu cât vine iarna iar problemele curente sunt amplificate de pandemia de coronavirus.

Au trecut mai bine de două luni de la Alegerile Locale, iar așteptările cetățenilor cu privire la activitatea noii echipe din fruntea Primăriei municipiului Vaslui și a noului Consiliu Local sunt foare mari. Așa cum am promis în campania electorală, alături de celălalt viceprimar al municipiului Vaslui, Cătălin Mândru, reprezentantul Alianței USR PLUS, voi fi printre oameni! Le voi asculta păsurile, voi identifica soluții și îi voi informa corect și la timp cu privire la stadiul soluționării problemelor lor.

Vă asigur că, indiferent de pozițiile divergente exprimate în cadrul ședințelor de Consiliu Local, indiferent de contestațiile adversarilor noștri politici, #suntem aici! PNL și USR PLUS formează o echipă solidă și funcțională. În ciuda boicoturilor și politizării unor subiecte de interes public, aritmetica este clară: 12 va fi întotdeauna mai mare decât 10, iar aceasta este prima garanție că votul vasluienilor, exprimat la 27 Septembrie 2020, va fi respectat!” – Lucian Braniște, viceprimar PNL al municipiului Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.