Romulus Doru Buhăescu, noul președinte al Organizației Județene PMP Vaslui

1
1369

Începând cu data de 11 octombrie 2020, am preluat funcția de președinte al Organizației Județene PMP Vaslui de la domnul deputat Corneliu Bichineț, căruia vreau să îi mulțumesc pentru sfaturile bune pe care ni le-a dat în toți acești ani, pentru sprijinul constant, pentru generozitatea cu care și-a pus experiența în slujba acestui proiect politic. Țin să mulțumesc, de asemenea, conducerii centrale a partidului, Domnului Președinte Eugen Tomac și echipei Domniei sale, care demonstrează interes și preocupare pentru viitorul acestui județ.

Funcția pe care o preiau acum mă onorează și mă responsabilizează; pentru mine, înseamnă și o continuare a proiectului pe care l-am prezentat vasluienilor în timpul campaniei electorale pentru Alegerile Locale din data de 27 Septembrie 2020. Cred în continuare că județul Vaslui are nevoie de o nouă abordare în administrație și de o echipă bine pregătită, capabilă să crească absorbția fondurilor europene, să genereze creșteri la toți indicatorii nivelului de trai al locuitorilor județului nostru.

PMP este prezent în consiliile locale din județul Vaslui. Îi asigur pe cetățeni că aleșii noștri locali nu vor face doar act de prezență. Ei au datoria de a veghea la respectarea legii și de a semnala orice potențial abuz.

Încep acest nou drum cu un angajament: PMP Vaslui nu trebuie să fie doar o siglă de partid, ci un generator de soluții pentru rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm. Suntem tineri, încrezători și bine pregătiți. Avem soluții realiste și realizabile. Avem conștiința datoriei față de cetățeni și dorința de a contribui la bunăstarea tuturor.

Acesta este angajamentul meu și al echipei de conducere a PMP Vaslui!

Cu respect,

Romulus Doru Buhăescu,

Președintele Organizației Județene PMP Vaslui

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.