Când apare sezonul 3 din Narcos: Mexico?

0
2568

Seria Narcos este una dintre producțiile cu cel mai mare succes de pe platforma Netflix, astfel că lansarea viitorului sezon a fost confirmată deja de echipa de producție.

După cele trei sezoane cu traficanții din Columbia, producția și-a îndreptat atenția către cei din Mexic, dar și această continuare s-a bucurat de un succes important.

Primele două sezoane au fost publicate în 2018 și 2020, iar cum foarte multa lume se întreabă când apare sezonul 3 din Narcos: Mexico.

Din păcate, filmările au fost oprite pentru o perioadă, astfel că lansarea sezonului 3 din Narcos: Mexico este așteptată pentru mijlocul anului 2021.

Există însă și vești bune, deoarece a fost confirmată în mare măsură distribuția pentru sezonul 3, care este în cam aceeași ca și până acum și îi include pe Diego Luna, Jose Maria Yazpik, Scoot McNairy, Alejandro Edda și Fermin Martinez.

În ce privește povestea din Narcos: Mexico sezonul 3, deocamdată nu există informații în presă, dar cel mai probabil va fi la fel de electrizantă ca și până acum.

Narcos, un adevărat fenomen

Succesul Narcos a fost însă unul răsunător și a bătut multe recorduri de audiență pentru Netflix. În plus, melodia Tuyo de la Rodrigo Amarante a devenit hit internațional, tricourile cu chipul lui Escabar s-au vândut excelent, iar un semn al succesului este dat și de faptul că NetEnt a lansat în 2019 un slot cu numele Narcos, care poate fi accesat pe NetBet. Soundtrack-ul jocului este excelent, iar  printre simboluri îi regăsim, pe lângă Pablo Escobar, și pe agenții Steve Murphy și Javier Pena, dar și o parte din arsenalul folosit în Narcos, de la grenade la pistoale, până la arme de asalt.

Netflix au publicat primul serial Narcos în 2015, în care era prezentată ascensiunea lui Pablo Escobar și lupta agenților DEA de a îl prinde.

La scurt timp de la lansare, s-a decis prelungirea pentru încă un sezon, în care povestea a fost axată tot în jurul lui Pablo Escobar și în cursa agenților pentru capturare. De asemenea, acesta este considerat a fi cel mai violent sezon din Narcos.

Apoi, în 2017, acțiunea s-a mutat către Cartelul Cali, pentru ca apoi, din 2018, să apară continuarea Narcos: Mexico, axată pe traficanții din Mexic. Și cele două sezoane Narcos: Mexico au fost primite cu mare interes, astfel că s-a luat decizia prelungirii pentru încă un sezon.

Ca premii, prima producție Narcos a primit două Globuri de Aur în 2016 – pentru cel mai bun serial de televiziune – dramă și pentru cea mai bună prestație a unui actor într-un serial de televiziune, ce i-a revenit lui Wagner Moura, care l-a interpretat pe Pablo Escobar.

De asemenea, tot în 2016, Narcos a avut și trei nominalizări la Premiile Emmy și una la Premiile Bafta.

În plus, Narcos: Mexico a fost unul dintre cele mai bune seriale de urmărit în 2020 și a avut recenzii foarte bune din partea specialiștilor. Spre exemplu, cei de la Netflix au anunțat că interesul înainte de lansarea sezonului doi din Narcos: Mexico a fost cu 40% mai mare decât a primului sezon. În plus, a fost de aproape 5 ori mai mare decât a sezonului 3 din Narcos și 39 de ori mai mare comparativ cu lansarea primului sezon din Narcos seria originală. Ce-i drept, Narcos a devenit un hit mondial abia după lansarea primului sezon, dar chiar și așa este clar că acest serial este într-o continuă ascensiune.

În aceste condiții, lansarea viitorului sezon Narcos: Mexico, ce va avea loc la mijlocul anului 2021, este așteptată cu mare interes de o mulțime de oameni, mai ales că problemele din serial sunt incă de actualitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.