Vă mulțumesc personal pentru încrederea si susținerea dumneavoastră

1
861

Am început această competiție electorală știind că niciunul dintre demersurile noastre nu va fi simplu, însă vasluienii au dovedit că se poate!

Fiecare zi petrecută printre dumneavoastră, discutând și ascultându-vă opiniile, a reprezentat primul pas pentru un oraș în care fiecare om contează!

Scorul pe care l-am obținut în urma voturilor dumneavoastră arată că Vasluiul este pregătit pentru o schimbare.

Cu o majoritate în Consiliul Local, care ne onorează, vom investi în viitorul Vasluiului și vom continua să muncim pentru a îmbunătăți nivelul de trai al vasluienilor.

Vă mulțumesc personal pentru încrederea si susținerea dumneavoastră, cu ajutorul cărora vom aduce, pas cu pas, schimbarea în orașul nostru.

Viitorul Vasluiului arată bine, iar noi suntem pregătiți să muncim pentru o administrație onestă și axată pe interesele dumneavoastră!

Tudor Polak, candidatul PNL Vaslui la funcția de primar al municipiului Vaslui

1 COMENTARIU

  1. Daca PNL Vaslui ar fi avut un candidat la functia de primar care ar fi provenit din mediul de afaceri, un om care sa fi lucrat si apoi condus o afacere privata cu siguranta eu si familia mea votam acest partid si pe reprezentantul lui . Dar vad ca la Vaslui se aplica aceeasi doctrina ca la ciuma rosie pentru funtii inalte ale PNL- fost sau actual bugetar plimbator de hartii inutile si toate acestea pe bani multi. Cu siguranta cu o mica atentie o sa votati cam tot ce propune ciuma rosie dar in permanenta cu gandul la locuitorii orasului Vaslui cum frumos spui chiar dumneata bugetarule liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.