Spectacolul „Pasiune și iubire”, eveniment caritabil la Bârlad

0
1079

• Oamenii de afaceri bârlădeni și nu numai sunt invitați la spectacolul liric și muzical „Pasiune și iubire”, susținut de soprana Arlinda Morava, actorul Marius Bodochi și Symphactory Quintet. Evenimentul este organizat de Rotary Club Bârlad pentru a strânge fonduri necesare premierii celor mai buni elevi din Bârlad.

Mâine, 5 septembrie, de la ora 19.00, Greenfield Club Bârlad va găzdui un eveniment cultural deosebit în scop caritabil, organizat de Clubul Rotary Bârlad. Este vorba despre „Pasiune și iubire”, un duel muzical și liric, un spectacol al personalităților, dominat de arii celebre sau melodii cunoscute din repertoriul internațional care se împletesc armonios cu poeme pline de pasiune și replici uneori glumețe, alteori (auto)ironice. Spectacolul va fi susținut de soprana Arlinda Morava, de origine albaneză, care s-a stabilit în România în 1996, când avea doar 17 ani, cunoscutul și îndrăgitul actor Marius Bodochi și cvintetul Symphactory. Banii strânși din vânzarea biletelor de intrare și eventualele donații vor fi folosiți pentru premierea celor mai buni elevi din oraș, evenimentul ajungând deja la cea de-a XVIII-a ediție.

„Pentru că ne e dor de dumneavoastră, prietenii Clubului Rotary Bârlad, profităm de ultimele zile calde ale verii și vă invităm la concert! Am organizat acest spectacol caritabil cu strângere de fonduri pentru a putea premia și în acest an rezultatele merituase ale copiilor orașului Bârlad. «Pasiune și iubire» va fi tema evenimentului nostru ce va avea loc pe 5 septembrie 2020, la piscina Greenfield, începând cu ora 19.00. În condiții de siguranță, vă vor încânta soprana Arlinda Morava, actorul Marius Bodochi și Symphactory Quintet”, este invitația lansată acum câteva zile de reprezentanții Rotary Club Bârlad.

„Pentru că ne pasă de ceilalți, iar sănătatea este bunul cel mai de preț al fiecăruia, vă rugăm să: • purtați mască pe durata desfășurării evenimentului; • ne permiteți măsurarea temperaturii și efectuarea trajului observațional la accesul în locație; • utilizați dezinfectantele puse la dispoziție; • păstrați distanța fizică de minimum 1,5 metri față de ceilalți participanți; •respectați fluxurile de intrare / ieșire / acces stabilite de către proprietarul spațiului; • utilizați doar vesela individuală, de unică folosință, pusă la dispoziție de către organizatori. {tim și ne cerem scuze că nu sunt chiar condițiile cu care v-am obișnuit și pe care ni le-am dori cu toții, dar pentru siguranța tuturor, ne-am adaptat la regulile impuse de specialiști. Vă mulțumim că ne sunteți alături!”, mai precizează organizatorii evenimentului caritabil.

Trebuie spus că, din 2001, de când a luat ființă, Clubul Rotary Bârlad a premiat excelența din educație în fiecare an. În noiembrie 2019, spre exemplu, nouă elevi premiați la diferite materii la olimpiadele și concursurile școlare naționale din anul școlar 2018-2019 au fost răsplătiți de Clubul Rotary Bârlad cu premii în bani și o diplomă de excelență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.