Peste 100 de noi locuri de parcare pentru bârlădeni

1
1696

Reprezentanții Primăriei Bârlad au anunțat joi, 24 septembrie, că lucrările la infrastructura rutieră din oraș ce sunt incluse în programul anual de reparații și întreținere a străzilor nu au fost întrerupte în această perioadă. Ba chiar continuă într-un ritm alert. Spre exemplu, numai în ultimele zile, au început și sunt aproape finalizate lucrările de refacere a mai multor trotuare din localitate, dar și cele de amenajare a unor parcări și a unui parc de joacă pentru copii. În paralel, continuă și bordurarea și refacerea trotuarelor pe străzile Comuna din Paris și I. C. Brătianu.

„Parcarea de pe strada Mihai Viteazu și locul de joacă de acolo sunt aproape finalizate. Mai urmează doar dotarea cu mobilier a locului de joacă. De asemenea, lucrările sunt aproape gata și la parcarea de pe strada Dragoș Vodă, dar și la cea de pe strada Lirei, zona blocurilor ANL. În total, peste 100 de noi locuri de parcare vor fi disponibile bârlădenilor în foarte scurt timp. Se merge bine și la reamenajarea unei alte parcări și a aleilor din partea de Nord a orașului, în zona blocului «japonezilor», cum este cunoscut acest imobil, iar refacerea trotuarelor de pe strada I. C. Brătianu este, de asemenea, o lucrare în desfășurare. Având în vedere că, în ultimii 30 de ani, nu s-a făcut nimic prin foarte multe zone ale Bârladului, solicitările sunt în continuare multe și, atât cât ne va permite bugetul, încercăm să răspundem la toate”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

1 COMENTARIU

  1. In acest caz nu trebuie amestecata fapta acestui individ cu lupta Baroului Traditioanal, care nu are act de infiintare, cu Baroul concurent care lupta fara spor sa faca fata monopolului ilegal.
    Individul plateste pentru fapte penale altele decat “exercitarea ilegala a profesiei de avocat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.