Iar ne remarcăm: 19 țigani din județul Vaslui s-au luat la bătaie chiar în Curtea Mitropoliei din Iași

Joi, după ce au asistat la slujba din interiorul Catedralei Mitropolitane din Iași, 19 țigani din județul Vaslui s-au luat la bătaiei în curtea lăcașului sfânt. Cei care au asistat la nemaiîntâlnitul „spectacol” au sunat la 112. Jandarmii și polițiștii ieșeni i-au înhățat pe vasluieni pentru a-i duce la audieri.  

Numele „Vaslui” apare din nou într-un context care nu poate deloc să ne facă să fim mândri. Renumele și așa negativ al județului a fost întărit cu vârf și îndesat joi de către 19 țigani despre care s-a răspândit vestea că sunt „din județul Vaslui” și care s-au luat la bătaie în Curtea Catedralei Metropolitane din Iași imediat după slujbă. Cei veniți să se roage sau să se reculeagă au fost pur și simplu uluiți de cele văzute și auzite în încăierarea declanșată de țigani imediat ce au părăsit lăcașul de rugăciune.

Așa că, scandalizaţi, au sunat la Poliţie şi la 112. În câteva minute, la faţa locului au descins forţe ale Jandarmeriei, ale Inspectratului de Poliție al Județului Iași și ale Poliţiei Locale. Oamenii legii au intervenit în forţă şi i-au culcat la pământ pe nouă dintre scandalagii, care au fost întinşi efectiv pe iarbă, cu faţa în jos şi mâinile la ceafă, în parcul din faţa Primăriei, ulterior fiind ridicaţi şi duşi la audieri. Polițiștii ieșeni au spus apoi că sancţiunile minime vor fi amenzi drastice pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Despre cei 19 țigani implicați în scandal s-a aflat imediat că sunt vasluieni și s-ar fi luat la ceartă chiar în preajma clădirii, dispută care a degenerat imediat în bătaie. Știrea cu „vasluienii” care se bat în curtea Catedralei din Iași, ca și filmul ajuns pe internet fac deja furori, când județului o altă „șansă la consacrare”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.