CFR Călători suplimentează trenurile pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva

0
715

• CFR Călători a anunțat că va suplimenta capacitate de transport pentru pasagerii care vor să călătorească spre și dinspre Iași, cu ocazia Sărbătorii de Sfânta Parascheva.

CFR Călători suplimentează trenurile de dormit și cu cușetă pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva. În acest an, cel mai mare număr de vagoane de dormit și cușetă vor fi pe trenurile care ajung la Iași. Potrivit unui comunicat de presă, CFR Călători va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 – 15/16 octombrie 2020, pentru pasagerii care vor să călătorească spre și dinspre Iași la Sărbătoarea de Sfânta Parascheva.

Trenurile care circulă pe rutele Timișoara – Cluj Napoca – Iași și retur; București – Bacău – Pașcani – Iași și retur; București – Mărășești – Vaslui – Iași și retur; Constanța -Iași și retur vor avea în compunere vagoane de dormit și/sau cușetă.

„CFR Călători poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă sunt făcute rezervări din timp. Pentru a evita aglomerația, rugăm călătorii să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. De asemenea, rugăm călătorii să nu urce în tren dacă la casa de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri”, anunță CFR.

Deși biletele pot fi cumpărate online, de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări, precum și direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați, respectiv agenții de turism, CFR Călători recomandă călătorilor să folosească varianta achiziției online, fiind cea mai sigură, pentru a evita aglomerația la ghișee și case de bilete. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata călătoriei cu trenul, avertizează reprezentanții CFR Călători, precum și în zonele de așteptare a trenurilor, respectiv stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.