Opriți MAREA PETICEALĂ din Bârlad!

5
3171

Până când mai acceptăm ca Bârladul să fie cârpit și peticit, în loc să aibă parte de o modernizare sănătoasă, de un asfalt care să nu fie garantat șase luni, ci minimum cinci ani?

Câte milioane de euro mai speră unii că vor îngropa în infrastructură?…

… adică în străzi peticite și pietruite, drumuri ciuruite de gropi și pline de guri de canal neaduse la nivel, trotuare bombardate și pavaje vălurite, lucrări de modernizare de mântuială și făcute pe repede înainte.

Nota de plată pentru toate “trufandalele” astea cu care suntem serviți noi, bârlădenii: peste 7 milioane euro numai în ultimii patru ani.

Adăugați costurile pentru reparațiile lunare ale mașinilor care bat drumurile orașului și munții uriași de nervi ai celor care plătesc pentru peticeala unor “croitorași” nepricepuți într-ale administrației locale.

Avem tabloul complet a ceea ce unii numesc civilizație, când, de fapt, tot ceea ce fac este să peticească orașul cu banii din taxele și impozitele noastre.

Bârlădenii de pe Strada Crângului au văzut chiar săptămânile trecute cum strada lor cea de toate zilele se “modernizează”. Mai exact, a primit în dar din partea Primăriei 10 petice noi, unele mai mici, altele mai mari, cât să se bifeze încă o stradă pe lista celor reparate. În realitate, reparații ioc!

Doamna pe care o vedeți în fotografii i-a întrebat pe muncitorii de la Reiser LDP de ce nu asfaltează toată strada, așa cum ar fi normal dacă e vorba despre o modernizare, fiindcă toată arăta la fel de la un capăt la celălalt.

Vreți să știți ce răspuns a primit?

“Nu sunt bani!” Atenție, vorbim de un oraș cu un buget potențial de zeci de milioane euro în patru ani, pentru investiții!!!

Nici pentru repararea trotuarelor din anumite cartiere nu sunt bani, nici pentru asfaltări complete!

Sunt, în schimb, bani de multe petice și de multe, foarte multe borduri, mai ales în zona centrală!

Vă las câteva fotografii în care se vede clar unde au fost îngropați până acum banii bârlădenilor.

Groparul? O administrație pentru care cârpeala înseamnă dezvoltare.

Daniel Olteanu, deputat de Vaslui, președintele ALDE Vaslui

5 COMENTARII

  1. Familia mea plateste impozit la primarie de 4 generatii si nu am strada asfaltată De ce sa mai plătesc impozit ?Am platit atîtea generații si nu am primit nimic in schimb jigodii de politicieni MAFIOȚI GRUPARE MAFIOTĂ CARE CONDUCE ROMÂNIA TOT SISTEMUL DE STAT DIN ROMÂNIA ESTE O GRUPARE MAFIOTĂ

  2. Parca drumul rapid careia i-ai dedicat viata era aprobat gata da inceaps. Niciodata nu au fost atatea strazi asfaltate in Barlad. Niciodata. Asa ca taci si du-te la psd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.