Când vom avea în Bârlad o piață modernă, unde să ne facem cumpărăturile civilizat, indiferent de sezon?

Asta m-au întrebat, în aceste zile, bârlădenii cu care am stat de vorbă în piața „Sf. Ilie”, un spațiu degradat și încremenit în timp de ani și ani, la fel ca multe altele.

De fapt, piața, așa cum arată acum, e oglinda sărăciei de idei și de voință de la nivelul conducerii Primăriei. Atâta pot cei de acum.

Locul în care ar trebui să mergem cu toții cu plăcere și care ar trebui să fie raiul micilor producători n-a cunoscut nici până acum decât cârpeli și spoieli.

Comercianții plătesc chirii mari pentru condiții discutabile, iar marfa lor se degradează în lipsa unor spații conforme de depozitare.

Cireașa de pe tort e aglomerația de mașini lăsate alandala, în lipsa unei parcări corespunzătoare.

Care e soluția la toate aceste probleme?

O știu și eu, o știu și bârlădenii: un primar care să-și asume construcția unei piețe noi, din temelii, așa cum merităm cu toții. Nu un cârpaci.

Dacă pentru dl. Boroș, talciocul și iarmarocul sunt modelele după care se ghidează, modele pe care le mai cârpește, din când în când, cu pavele și plase de țânțari (ați văzut cum arată!?), eu sunt hotărât să îmi asum reconstrucția pieței!

Un proiect amplu, care necesită voință și forță administrativă, dar unul obligatoriu pentru un oraș de importanța Bârladului.

Vin la primărie cu echipa mea să facem ADMINISTRAȚIE și să schimbăm fața orașului, cu mandatul pe masă!

Improvizațiile și cârpelile trebuie să înceteze cât mai repede!

Daniel Olteanu, deputat de Vasluim președintele ALDE Vaslui

5 COMENTARII

  1. Piata trebuie sa ramana asa, deschisa, nu ca un supermarket. Orice spatiu inchis este restrictionat sever pe baza de covrig19. Asa ca o poata normala trebuie sa fie in aer liber.

  2. In centrul Barladului unde se face patinuarul mai exact in rand cu farmacia si lantul de magazine troneaza o ruina ,candva acolo erau magazine.Strica toata fata centrului.Oare chiar nimeni din primarie nu e interesat cat de jalnic arata.Si e chiar si langa hotelul Moldova.Rusine celor din primarie care se fac ca nu vad ruinile in centrul Barladului.

  3. INTREABA-L PE PRIETENUL TAU TITI CONSTANTINESCU CARE NU LA INTERESAT PIATA DECIT CA SA TRAGA BANI IN CELE TREI MANDATE DE PRIMAR PE CARE LE-A AVUT.

    • Asa este! Ai dreptate cu Titi numai ca ai gresit personajul. Cand se intamplau cele despre care povestesti Daniel Olteanu era la PNL (singurul partid unde a mai fost membru) in schimb Premarele Mitica era membru la PSD, unul dintre cele 7 partide prin care a trecut! Asta ca sa nu mai vorbim ca Mitica a conservat tot ce a facut titi iar Barladul arata acum mai rau decat un site arheologic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.