Ținta PMP Vaslui la locale, un scor cu două cifre!

0
893

• PMP Vaslui a dat deja startul campaniei electorale, ținta propusă fiind obținerea unui scor de peste 10% la alegerile locale, procent care le va permite popularilor să fie mult mai prezenți la toate nivelurile administrației publice în mandatul 2020 – 2024. Deja, listele de candidați sunt în mare parte definitivate, iar marea surpriză pregătită de PMP vasluienilor este candidatul propus pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Este vorba de inginerul Romulus Doru Buhăescu, 44 de ani, președintele Organizației Municipale PMP Bârlad și secretar executiv în structurile centrale ale partidului.

„Echipa Partidului Mișcarea Populară Vaslui s-a apucat serios de treabă, prin oamenii pe care îi propunem la primării, în consiliile locale și în Consiliul Județean. Faptul că am reușit să întărim organizațiile locale și cea județeană a PMP atrăgând alături de noi oameni serioși, gospodari, cunoscuți în comunitățile din care provin, unii, cu experiență politică, atrași de idealurile propuse de către partidul nostru, alții, fără o astfel de experiență, însă dornici să facă ceva pentru aceste locuri și oamenii de aici, reprezintă atuul nostru. Propunerile noastre îmbină energia oamenilor tineri, care au dorința de a schimba lucrurile în bine, cu experiența celor care au avut timp să performeze în domeniile lor de activitate. De aceea, sunt sigur că la aceste alegeri locale vom reuși să obținem un scor electoral format din două cifre și, de asemenea, să impunem candidații PMP în structurile de decizie și conducere ale autorităților publice locale, unde vor lucra în beneficiul vasluienilor!”, a explicat Marcel Gangu, secretarul general al PMP Vaslui și președintele Organizației Municipale PMP Vaslui.

El a făcut și o succintă prezentare a candidatului partidului la funcția de președinte al CJ Vaslui pentru mandatul 2020 – 2024, în persoana lui Romulus Doru Buhăescu, președintele Organizației Municipale PMP Bârlad și vicepreședinte al Organizației Județene. “Colegul meu, Romulus Doru Buhăescu, a depus un efort fantastic în închegarea și consolidarea organizațiilor locale și a celei județene, având totodată o importată contribuție la bunele rezultate obținute la alegerile desfășurate începând din 2016, activitate recunoscută prin alegerea sa, anul trecut, în funcția de secretar secretar executiv în structurile centrale ale partidulul. Consider că este cea mai bună propunere pe care PMP o putea face pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui și, deja, el și-a trasat principalele obiective ale mandatului. Domnul Buhăescu este inginer, unul extrem de bine pregătit și apreciat în domeniul în care activează. Are, așadar, o viziune clară despre ce va face în limitele mandatului și vine, deja, cu soluții la problemele existente în județul Vaslui. Cu ajutorul său, dar și al celorlalți candidați ai PMP care vor accede la conducerile primăriilor, în consiliile locale sau în cel județean, vom reuși să aducem un suflu nou în aceste structuri și să facem ceva pentru a îmbunătăți semnificativ viața vasluienilor”, a mai declarat Marcel Gangu, șeful Biroului parlamentar al deputatului PMP Corneliu Bichineț.

Acesta a anunțat că, cât de curând, PMP va ieși în fața alegătorilor cu programul și obiectivele propuse pentru următorul mandat, sloganul partidului pentru această campanie electorală, “STOP demagogiei, START faptelor!”, fiind elocvent în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.