Primarul din Șuletea raportează rezolvarea unei mari probleme: apa!

0
2128

• „200 de metri săpați în 2 zile jumate!”, își anunță concetățenii Ciprian Tamaș, primarul din Șuletea, care promite rezolvarea unei mari probleme a comunei, apa.

„Săptămâna viitoare, spre final, facem recepție la noul puț! Avem confirmarea constructorului că este bazin puternic de apă în această zonă!
Cât de curând, îl vom da în exploatare și vom rezolva problema cu care ne-am confruntat în ultimul timp în Șuletea!”, a anunțat pe pagina sa de socializare Ciprian Tamaș, primarul din Șuletea, una dintre comunele vasluiene care în trecut a avut mari probleme cu apa.

Acestea s-au rezolvat aproape pe deplin la începutul acestui an, când, în plină perioadă de carantină, primarul a anunțat finalizarea unei mari investiții: aducțiune de apă și rețea de canalizare în Fedești, ultimul sat al comunei care nu beneficiase încă de aceste avantaje ale unui vieți civilizate. “Înființarea sistemului de alimentare cu apă în satul Fedești, comuna Șuletea, județul Vaslui” și “Înființarea sistemului de canalizare în satul Fedești, comuna Șuletea, județul Vaslui” au fost aprobate de către Consiliul Local al comunei Șuletea în martie 2017, fiind cuprinse în Programul Național de Dezvoltare, faza 1, și finalizate anul acesta.

„Cu toată bucuria, pot să vă mărturisesc că acesta a fost proiectul cel mai important din acest mandat!”, mai spune primarul Ciprian Tamaș în mesajul său adresat locuitorilor, mulțumindu-le în primul rând celor din satul Fedești, “pentru răbdare și înțelegere”, dar și constructorilor și proiectanților, consilierilor locali și, mai ales, lui Dumnezeu. De fapt, așa își și începe mesajul edilul din Șuletea: “Mulțumesc, Doamne, pentru tot!!!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.