Poliția Locală Bârlad s-a înnoit

0
4252

• În cursul lunii iunie, Poliția Locală Bârlad a achiziționat echipamente și uniforme pentru angajați în valoare de peste 22.500 lei. Cele mai multe sunt articole vestimentare pentru sezonul cald.

Pentru că ne aflăm deja în plin sezon canicular, cu temperaturi ce trec de 30 de grade Celsius, iar polițiștii locali bârlădeni sunt nevoiți să patruleze prin oraș inclusiv la cele mai fierbinți ore ale zilei, conducerea Poliției Locale Bârlad a început încă din iunie să se pregătească pentru a face față cu brio arșiții din timpul verii. În acest sens, a cumpărat prin intermediul a două licitații publice desfășurate pe SICAP, noul portal pentru licitațiile online, echipamente (uniforme) pentru agenții de poliție.

Astfel, în urma primei licitații, instituția a cumpărat de la Creativ Michael SRL din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, articole vestimentare în valoare totală de 18.735 lei fără TVA (22.294,65 lei cu TVA). Lotul include 55 de perechi de pantaloni din stofă subțire cu vipușcă, confecționați din 70% poliester și 30% lână (preț fără TVA 135 lei/perechea), 12 perechi de pantaloni de intervenție pentru vară confecționați din tercot (preț fără TVA 125 lei/perechea) și 67 de perechi de pantofi din piele pentru vară / iarnă, de culoare neagră, căptușiți pe interior cu meșină, prevăzuți cu bombeuri, fără ornamentații, ce se încheie cu șireturi (preț fără TVA 145 lei/perechea). Tot la această licitație a fost cumpărat și un pulover din PNA cu anchior, cu cotiere aplicate, platcă pe umeri, buzunar la piept și epoleți pe umeri (preț fără TVA 95 lei/bucata).

La cea de-a doua procedură de achiziție, desfășurată în aceeași zi și adjudecată de același furnizor, s-au cumpărat două cămăși/bluze ML, confecționate din poplin sau tercot de culoare bleu (preț fără TVA 88 lei/bucata). Valoarea totală a acestui contract se ridică la suma de 176 lei fără TVA (209,44 lei cu TVA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.