Intervenție ISU la Negrești pentru salvarea unui bărbat

0
852

Finalizare intervenție în orașul Negrești (persoană peste care s-a prăbușit un mal de pământ) 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui a intervenit cu trei autospeciale, o ambulanță tip B2 (EPA) și echipaje specializate (1 ofițer și 13 subofițeri) pentru căutarea / salvarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 50 ani, peste care a căzut un mal de pământ, în orasul Negrești, strada 9 Mai. 

La intervenție a participat și o ambulanță tip C (TIM) aparținând SAJ Vaslui.  Primele echipaje ajunse la fața locului au fost cele de la Garda 11 Negrești.

După câteva minute de săpături, victima a fost reperată la aproximativ1,5 metri adâncime , i-a fost scos capul din pământ, i s-au eliberat căile respiratorii și i s-a administrat oxigen. În paralel, a continuat operațiunea de îndepărtare a pământului care ținea victima blocată. 

După ce victima a fost extrasă, au fost efectuate manevrele de resuscitare. Din nefericire, medicul de pe ambulanța TIM a fost nevoit să declare decesul victimei.

Cercetările privind circumstanțele producerii acestui nefericit eveniment, sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Persoană peste care s-a prăbușit un mal de pământ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui intervine cu trei autospeciale și echipaje specializate (1 ofițer și 10 subofițeri) pentru căutarea / salvarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 50 ani, peste care a căzut un mal de pământ, în orasul Negrești.

La intervenție participă și două ambulanțe (EPA Negrești și TIM Vaslui). Echipajele acționează deja la fața locului. Din primele informații, peste victimă s-a prabusit un mal de pământ, aceasta fiind găsită la aproximativ 1,8 metri adâncime. Victima prezintă semne vitale.

Actiunea este în dinamică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.