Inconștiență fără limite: Viața a opt oameni, pusă în mânile unui șofer fără permis!

0
686

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări pe numele a doi bărbați, unul care conducea un autovehicul deși nu deținea permis de conducere, celălalt, pentru încredințarea cu bună știință, chiar dacă avea cunoștință că acesta nu are dreptul de a conduce, iar în mijlocul de transport mai erau șase persoane în calitate de pasageri. 

Pe 12 iulie, în jurul orei 6.00 dimineașă, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de competență, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Berezeni, un autovehicul marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Bulgaria.

Imediat după ce au oprit mijlocul de transport, polițiștii de frontieră au observat că, atunci când au efectuat semalele regulamentare de oprire, persoana care era la volan a făcut schimb de locuri cu pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față. Polițiștii de frontieră au procedat la legitimarea persoanelor și au constatat faptul că la volanul mijlocului de transport se aflase N.D., un tânăr de 19 ani, cetățean moldovean, care nu posedă permis de conducere, iar persoana din dreapta este cetățeanul moldovean L.D., în vârstă de 21 de ani, conducătorul de drept al autovehicului care efectua curse pe relația R. Moldova – Germania. Totodată, în microbuz se mai aflau șase persoane, în calitate de pasageri.

Cu privire la cele constatate L.D. a declarat faptul că efectuează curse regulate, urmând să transporte în Germania cele șase persoane. Acesta a mai adăugat că simțindu-se obosit, i-a încredințat microbuzul lui N.D. pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că avea cunoștință despre faptul că acesta nu posedă permis pentru nicio categorie.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pe numele lui N.D., iar pe numele lui L.D., pentru săvârșirea infracțiunii de încredințarea cu bună știință a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.