Cei care au adus România în criză caută astăzi vinovați

2
1004

Nu așteptați pentru că nu veți primi un răspuns de la Primarul municipiului Bârlad.

Răspunsul îl veți primi de la consilierii locali PNL și de la organizatia municipală PNL Bârlad, pentru că toate postările voastre sunt politice, pline de injurii și minciuni.

Dumneavoastră nu ați înțeles nici acum că atunci când este vorba de sănătate, comunitățile trebuie să strângă rândurile și să-și rezolve problemele.
După ce luni de zile, reprezentanți de seamă ai PSD Vaslui, în persoana președintelui Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, a deputatului shaormă Mustafa Adrian Solomon, dar și a consilierilor locali PSD au sfidat realitatea, negând existența sau periculozitatea virusului prin ieșiri publice în mass-media și în ședințe, postări pe site-uri, întâlniri, conturi false pe facebook etc., astăzi arătați cu degetul spre alții.
Dar acum, în epoca internetului, vă putem prezenta adevărata față. Chiar dacă, conform declarațiilor deputatului Solomon Adrian (Media TV, 2017), cei care au cont pe facebook, „… nu mai sunt niște oameni normali” și că rețeaua de socializare a reușit să îi transforme în „… niște oameni tembeli”. Anormali și tembeli (sâc!), dar informați.
Bârlădenii știu afirmațiile făcute de liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu „… Tot o dăm cu „Purtați mască, stați în casă, iată că infectarea este în expansiune. … Dar eu, în semn de protest … nu port mască!” și care și-a insultat colegii din Comitetul Executiv al PSD numindu-i „proști”, neștiind că și-a uitat microfonul deschis: „Coronavirusul nu există” și „oricum, sunteți toți niște proști”.

Cunosc foarte bine atitudinea sfidătoare a “comunistului luminat”, deputatul Adrian Solomon, zis și Mustafa, care a făcut scandal după ce i s-a cerut să poarte mască în șaormerie, purtându-se jalnic atât cu angajații localului (”Băi Mustafa (…) ești în România aicea (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (…) Băi, panaramă!”), cât și cu polițiștii sosiţi la faţa locului (cărora le-a spus că “… nu îşi cunosc locul în ierarhie” şi că “… oricum sunt plătiţi din banii lor”). Este același deputat care în 2014 spunea “… Eu lucrez la stat și statul trebuie să-mi asigure locuință, că de aia e stat!”.
Nu este de neglijat nici tergiversarea legii care reglementează izolarea persoanelor bolnave și carantinarea persoanelor. Cinismul de care a dat dovadă PSD a permis ca, din 2 iulie, zeci de mii de persoane să părăsească izolarea și carantina și să se externeze la cerere. Săptămâni în șir, legea a zăcut blocată la Senat.

PSD a jucat politic atât de importantul subiect al sănătății românilor, în condițiile în care autoritățile nu aveau instrumentele necesare pentru a gestiona pandemia. PSD a încercat să transforme totul într-o catastrofă sanitară doar pentru că vin două rânduri de alegeri!
Putem trage o singură concluzie: atitudinea lui Solomon Adrian în șaormerie, atitudinea lui Buzatu Dumitru în ieșirile publice, atitudinile consilierilor locali PSD nu sunt simple ieșiri copilărești ale unor oameni imaturi. Respecta o linie comportamentală la nivel național a PSD.
Adrian Mustafa Solomon a descoperit acum că în spitalul din Bârlad s-au relaxat regulile de protecție, că nu pot fi trasee separate, că în spital sunt internați suspecți cu non suspecți. Asta după ce a făcut toate presiunile posibile pentru redeschiderea spitalului.
Adevărații vinovați morali sunteți voi!

Reiterăm poziția noastră: în aceste momente oamenii nu au nevoie de mascarade politice gen Mustafa. Nu am vrut, dar am fost obligați să vă dăm acest răspuns!
Atenționăm bârlădenii că PSD are zeci de conturi false, pe care, la o dată viitoare le vom devoala. Dacă bârlădenii vor informații adevărate, îi rugăm să consulte sursele oficiale.

PNL Bârlad

2 COMENTARII

  1. Daca nici acum barladenii nu vad cine sunt sprijinul lor…..

    Un primar pnl obligat sa
    conduca cu un consiliu si viceprimar os
    til, cu directori psd.

  2. Stim domnul primar și va susținem pentru al doilea mandat! Ar trebui toată dreapta sa se unească ,USR și PMP sa va susține la Bârlad și PNL sa sustina pe domnul Botez USR la CJ altfel nu scăpăm de PSD. Stim prea bine ce au făcut cât timp au avut majoritate în consiliu la Bârlad. Asta trebuie explicat oamenilor,nu votați candidați mici …în felul ăsta ajutați PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.