Bani de la Guvern pentru drumurile din Grivița și Băcani

• Ministerul Lucrărilor Publice a aprobat decontarea pentru 13 proiecte, printre care și consolidarea drumului comunal din Odaia Bursucani, comuna Grivița (114 mii lei) și reabilitarea infrastructurii rutiere afectate de viituri în comuna Băcani (128.9 mii lei).

Ministerul Lucrărilor Publice a anunțat recent alocarea a peste 5 milioane de lei pentru lucrări efectuate prin Subprogramul Lucrări în primă urgență. Ministrul Ion Ștefan a precizat că este vorba despre decontarea plăților, în valoare de 5.157.070,79 de lei, pentru 13 proiecte realizate în localități din 12 județe, prin Compania Națională de Investiții (CNI).
Printre acestea figurează și consolidarea DC 75, din satul Odaia Bursucani, comuna Grivița – 114.388,31 lei, dar și reabilitarea infrastructurii rutiere afectate de viituri în comuna Băcani – 128.969,96 lei.
Prin Subprogramul lucrări în primă urgență, CNI poate finanța, în scopul prevenirii și atenuării efectelor riscurilor naturale cauzate de inundații, alunecări de teren, prăbușiri de teren, lucrări privind expertizarea tehnică, proiectarea și execuția, lucrări de reconstrucție a imobilelor afectate de inundații, proiectare și execuția lucrărilor care constau în consolidarea sau repararea elementelor structurale și, după caz, a elementelor nestructurale etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.