Vrei să fii rezervist militar? Sunt disponibile 557 de locuri, în județele vecine!

0
984

Ministerul Apărării Naționale continuă în anul 2020 recrutarea și selecția cetățenilor în vederea îndeplinirii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar.

Înscrierea candidaților se desfășoară în perioada 22.06-10.07.2020. Cetățenii români, bărbați și femei, cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, care au domiciliul în județul Vaslui, se pot prezenta atât la sediul Centrului Militar Județean Vaslui, precum și la sediul Biroului informare – recrutare, cât și la oricare alt centru militar zonal/județean sau de sector, în situația în care locul de muncă sau reședința temporară diferă de localitatea de domiciliu.

Ministerul Apărării Naționale scoate la concurs pentru rezerviști voluntari un număr de 557 locuri, în unitățile militare din județele limitrofe județului Vaslui, repartizate astfel:

a) pentru maiștri militari rezerviști voluntari:

– în mun. Bacău – 8 locuri;

– în mun. Iași – 8 locuri;

– în mun. Galați – 4 locuri;

– în mun. Focșani – 9 locuri;

b) pentru subofițeri rezerviști voluntari:

– în mun. Bacău – 4 locuri;

– în mun. Iași – 27 locuri;

– în mun. Focșani – 27 locuri;

c) pentru soldați-gradați rezerviști voluntari:

– în mun. Bacău – 62 locuri;

– în mun. Iași – 134 locuri;

– în mun. Botoșani – 32 locuri;

– în mun. Neamț – 23 locuri;

– în mun. Focșani – 163 locuri;

– în mun. Galați – 56 locuri.

La prezentarea la sediul Biroului informare-recrutare, potențialii candidați vor fi informați despre criteriile generale și specifice de recrutare, etapele procesului de recrutare și selecție, unitatea militară în care urmează să susțină probele de selecție, unitatea sanitară militară unde se efectuează examinarea medicală, precum și unitatea militară/centrul de instruire în care urmează să execute programul de instruire inițială.

Pentru alte detalii suplimentare, persoanele interesate se pot prezenta la sediul Biroului informare-recrutare, situat pe strada Decebal nr. 16, în clădirea Centrului de resurse pentru afaceri Vaslui, etaj I, camera 8, zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00, ori la numerele de telefon 0235.315.309 sau 0235.312.961.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.