Vă place cum arată Bârladul?

5
1528

Vă place cum arată Bârladul chiar la kilometrul zero al orașului, la patru ani de la „schimbare”?

Nici mie!!!

Colcăie de… nepricepere și miroase a mlaștină (dacă ai imaginație)!

Ăsta e rezultatul lucrărilor recente de decolmatare și igienizare a albiei Pârâului Valea Seacă, lucrări trecute de primarul Dumitru Boroș la capitolul Realizări.

Cine trece prin centrul Bârladului înțelege, însă, singur despre ce „realizare” e vorba aici, fiindcă nici toate jardinierele de flori din lume nu pot ascunde peisajul nămolos și insalubru.

Așa arată, de fapt, orașul după patru ani de „panseluțe”, încununați cu borduri puse peste alte borduri și asfaltări pe timp de ploaie torențială: înnămolit.

Am primit, ieri și azi, numeroase fotografii de la bârlădeni care îmi spun că s-au săturat să vadă cum se irosește banul public pe lucrări de mântuială, făcute după cei patru ani de mandat (pentru că, da, au trecut peste patru ani de la alegerile locale!).

Mi-e rușine mie de obrazul acestor oameni care au avut alte așteptări în urmă cu 4 ani și au rămas cu promisiunile, „noroc” că starea de urgență i-a prelungit primarului Boroș cei patru ani de mandat, altfel nu mai apuca să cheltuie cei 10 milioane lei de acum pe asfaltări care să țină până după alegeri.

Ce am primit, în schimb, ca bârlădeni?

Se vede cu ochiul liber!

O administrație făcută pe genunchi, cu proiecte mărunte și întârziate, care ne-a închis spitalul și continuă să ne acopere de mocirlă. Toată țara se roagă pentru ploaie, doar noi continuăm, la patru ani de la „schimbare”, să ne rugăm să fim feriți de orice ploicică…

Daniel Olteanu, deputat, președintele ALDE Vaslui

5 COMENTARII

    • E ticalos de cand se stie doar ca acum este mai vizibil. E regretabil ca un astfel de personaj ajunge intr-o astfel de functie. Din pacate in marea majoritate a clasei politice este “o epidemie înfricoşătoare de meningită morală”.

  1. Nea Olteanu dar nu vezi bre matale niște pesediști, niște Solomon și niște Titi…bine ca nu e bun Boroș…dar nea Titi cu ai lui au fost buni? Cat de scârbos e omul care nu face nimic dar il vede pe altul care face și e e critic. Bleah! Esti din partidul lui Tăriceanu care e mai rău decât pesedeaua!!!!!

  2. Mulțumesc primarului Boroș că a asfaltat toate străzile lăturalnice numai bl. Epureanu nu. Nici canalizarea aici nu a modernizați. Cînd ploua dar capacele de ce presiune mare e și toată mizeria de pe deal se revarsă în Epureanu. Bravo domnule primar că nu ai nevoie de voturi din bl. Epureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.