Să încercăm, cât putem, să avem grijă ca nimeni să nu fie uitat

0
595

Prietenii rămân prieteni indiferent de orice, iar județul Vaslui are cel puțin câțiva pe care îi știu eu și pe care se poate conta. Cristian David e unul dintre ei.

Mulți cred că drumurile noastre s-au intersectat doar pentru o perioadă, din punct de vedere politic și profesional. Ei bine, lucrurile nu s-au oprit acolo.

Colaborarea noastră continuă și mă bucur că, împreună, putem aduce, din când în când, câte un zâmbet unde credem că e mai mare nevoia.

Sunt puncte roșii pe harta județului nostru, în comunități unde despre dezvoltare abia de câtva timp a început să se vorbească.

Anul trecut, de Paște, am fost împreună cu Cristian David la Hreasca (comuna Coroiești), locul în care, se spune, sărăcia și-a rupt roata la căruță. Bucuria și mulțumirea celor pe care i-am vizitat cu daruri nu pot fi descrise în cuvinte. Pentru toți, fără excepție, greul se face mai ușor când e împărțit cu altcineva.

Astăzi, a fost rândul copiilor din comuna Dragomirești să zâmbească. Le-am pregătit surprize dulci, împreună cu Cristian David, cu primarul Dănuț Iacob și alți oameni inimoși. Ce pot să vă spun sigur e că prichindei sau măricei, alături de părinți și bunici, au primit cu atât de multă bucurie cadourile, încât s-a rușinat și vremea de râsul lor și a ieșit soarele.

(și) Despre asta este prietenia mea cu Cristian David, să încercăm, cât putem, să avem grijă ca nimeni să nu fie uitat. Dacă putem face asta, prietenia noastră e un dar, pe care îl împărțim cu cei care au adunat prea multe griji pe frunțile lor.

Mulțumesc, Cristian David și Alianța Creștină pentru România!

Daniel Olteanu, deputat, președintele ALDE Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.