Grupul consilierilor județeni ai PNL aduce la cunoștința cetățenilor faptul că nu va ataca în contencios hotărârile adoptate în ședința de consiliu județean din data de 25.06.2020. Ca membri ai PNL, nu dorim să împiedicăm bunul mers al instituțiilor și nici al unităților administrative-teritoriale.

Pe această cale, tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește comportamentul președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, care înțelege să conducă ședințele după bunul plac, făcând alocări discreționare de sume către UAT-urile conduse de către primari PSD. Semnalăm faptul că președintele Dumitru Buzatu încalcă în mod frecvent regulile, refuzând în mod ostentativ să poarte mască într-un spațiu închis în care la fiecare ședință se adună minim 50 de persoane. Exemplul său este urmat și de către vicepreședintele CJ Vasile Mariciuc, și înțelegem că, de fapt, domniile lor sfidează, arătând că nu le pasă de sănătatea semenilor lor și de buna funcționare a instituției pe care o conduc.

GRUPUL CONSILIERILOR JUDEȚENI AI PNL VASLUI