Va alerga 132 de km, Iași – Vaslui și retur, pentru copiii cu dizabilități

0
1553

Un tânăr din Iași aleargă 132 de kilometri, adică distanța Iași – Vaslui și retur, pentru a cumpăra cadouri pe 1 iunie pentru 132 de copii cu dizabilități.

Barbat care alearga

Alin Vorniceanu, un tânăr ieșean, fost sportiv de performanță, va ajunge în curând în municipiul Vaslui. Dar va face acest lucru în alergare și nu se va opri din nou. Pentru că, în aceeași zi, se va întoarce în Iași. Astfel, cu o cursă de 132 de kilometri, Iași – Vaslui și retur, strânge bani pentru 132 de copii cu dizabilități, cărora, pe 1 iunie, plănuiește să le facă cadouri din donațiile celor care îl vor susține în acest maraton neobișnuit. Fiecare kilometru alergat înseamnă, deci, un copil cu probleme care va fi fericit pe 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului,

„Încercăm să aducem câte un mic cadou pentru copiii de la centre. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine. Eu sunt în față la primărie, pe Ștefan, mă încălzesc și la 6 fix plec în cursă. Vă rog să fiți alături de copiii cu dizabilități pentru care alerg”, a declarat Alin Vorniceanu.

Anul trecut același fost sportiv a alergat nu mai puțin de 24 de ore fără întrerupere pe pista stadionului din municipiul Iași pentru a strânge bani necesari unei fetițe bolnave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.