Dan Bordeianu: „Oare atât de disperat să fie PNL-ul?”

• Fostul deputat Dan Bordeianu, președintele Filialei Județene Vaslui a Pro România, este extrem de supărat. În ciuda „vacanței forțate” impuse de pandemie, liberalii nu păstrează deloc „distanțarea socială” și nici pe cea… politică! Oamenii lui Nelu Tătaru „umblă” la membrii Pro România din județul Vaslui și racolează organizații întregi, cu tot cu candidați. „Oare atât de disperat să fie PNL-ul? Este rușinos că, în dorința de a cîștiga alegerile, apelează la furt și minciună, desconsiderând munca unor oameni”, spune cu dezamăgire Dan Bordeianu.

PNL Vaslui și-a reînceput în forță activitatea politică în județ. Proverbiala deschidere a porților pentru noi membri se face prin orice mijloace. Chiar și prin „furtul” unor organizații întregi de la alte partide. O spune chiar fostul deputat Dan Bordeianu, președintele Filialei Județene Vaslui a Pro România, care, recent, s-a trezit că a rămas fără o întreagă organizație comunală! „Este culmea! Nu ne fură PSD-ul oamenii, și ne fură liberalii! De dimineață până seara, colegii lui Nelu Tătaru de la Vaslui, de la Bârlad sau chiar de la București sună membrii Pro România și, făcându-le diverse promisiuni, îi invită să treacă la PNL. Zilnic, colegii din organizațiile pe care le avem în județ mă informează cu privire la astfel de telefoane, dar uneori se întâmplă să aflăm prea târziu. Săptămâna trecută, o întreagă organizație comunală dintr-o localitate de lângă Vaslui a trecut la PNL. Iar procesul, vă asigur, continuă în întreg județul. Sunt dezamăgit, pentru că înființarea unei organizații presupune multă muncă și sacrificiu. Oare atât de disperat să fie PNL-ul? Este rușinos că, în dorința de a cîștiga alegerile, apelează la furt și minciună, desconsiderând munca unor oameni”, spune Dan Bordeianu.

Mai grav este faptul că liberalii le spun membrilor Pro România că ar exista o înțelegere politică între Dan Bordeianu și Nelu Tătaru, dată fiind iminenta alianță politică dintre Pro România și… PSD! Noaptea minții!

Liderul Pro România Vaslui a transmis un mesaj foarte clar către membrii formațiunii: la nivel local, Pro România nu a făcut și nici nu intenționează să facă alianțe preelectorale. „Vom merge singuri în alegeri, pentru că vrem să vedem forța reală a organizației noastre. Am trecut, deja, prin două rânduri de alegeri importante, europarlamentarele și prezidențialele. La ambele scrutinuri am realizat scoruri foarte bune, având în vedere faptul că suntem un partid tânăr. Nu mă mir, deci, că suntem o miză pentru liberali, dar le atrag atenția că nu cu minciuni și furturi se construiesc partide și se cîștigă alegeri, ci cu muncă, sinceritate și transparență. Îi invit pe colegii domnului Tătaru să apeleze în primul rând la aceste valori”, a mai spus Dan Bordeianu, președintele Pro România.

„Știți ce se spune: ce nu te omoară, te face mai puternic. Așa vom fi și noi după acest val, mai puternici. Le reamintesc tuturor vasluienilor că noi suntem Pro România și ținem cu România și îi invităm să ni se alăture într-un proiect politic onest și sănătos”, a conchis liderul Pro România Vaslui, Dan Bordeianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.