Membrii cluburilor de taekwon-do din Bârlad și Vaslui, acasă, dar activi

0
2201

• Mai mulți copii din Bârlad și Vaslui, toți practicanți de taekwon-do, au luat parte la un concurs organizat de Federația Română de Taekwon-do în mediul on-line, în cadrul căruia cei mici au trebuit să trimită un desen ori o poezie ce exprimă dragostea lor pentru acest sport.

Pentru că stau închiși în casă de câteva săptămâni bune și se plictisesc, numeroși copii din Bârlad și din Vaslui au participat, zilele trecute, la un concurs inițiat de Federația Română de Taekwon-do. Având în vedere restricțiile de a ieși pe stradă impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19, competiția s-a desfășurat în mediul on-line. Astfel, în intervalul 30 martie, ora 12.00 – 5 aprilie, ora 21.00, membrii diferitelor cluburi de profil din întreaga țară cu vârsta de până în 14 ani au fost invitați să își exprime dragostea pentru taekwon-do (un stil de arte marțiale ce provine din Coreea) printr-un desen alb-negru sau color sau printr-o poezie care să conțină cuvântul „taekwondo” și care să aibă între 4 – 16 versuri.

Pe lângă zecile de practicanți de taekwon-do din Sibiu, Arad, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca, Petroșani, Iași, Călan, Deva, Târgu Mureș, Dej și alte localități din țară, s-au înscris și numeroși copii din Bârlad și Vaslui. Sportivii din Bârlad care au trimis poezii sau desene pe tema dată sunt: Octavian Gabriel Bălan (5 ani, Clubul Sportiv Kwon), Ștefania Macovei (8 ani, ACS Kwon), Nicolas Vrabie (6 ani, Clubul Sportiv Kwon), Amalia Matei (8 ani, Clubul Sportiv Kwon) și Rareș Macovei (7 ani, ACS Kwon).

Vasluiul a participat cu ceva mai mulți concurenți: David Manolache (8 ani, Clubul Sportiv Viva), Sara Miruna Bogdan (10 ani, Clubul Sportiv Liga de Est), Victor Ștefan Pătrăcuță (10 ani, Clubul Sportiv Liga de Est), Maria Ciobeica (10 ani, Clubul Sportiv Liga de Est), Șerban George Cozma (8 ani, Clubul Sportiv Liga de Est), Teodora Elena Darie (11 ani, Clubul Sportiv Liga de Est), Andrei Mocanu (9 ani, Clubul Sportiv Sulsa), Alessia Ștefania Sinica (8 ani, Clubul Sportiv Liga de Est), Horia Andrei Volocaru (10 ani, Clubul Sportiv Liga de Est), Karina Bojoaga (9 ani, Clubul Sportiv Liga de Est), Andreea-Alecsandra Cozma (14 ani, Clubul Sportiv Liga de Est) și Matei Răzvan Surugiu (7 ani, Clubul Sportiv Liga de Est).

După cele șapte zile, timp în care desenele și poeziile fotografiate și înscrise în concurs au fost vizibile pe contul de facebook al Federației, cele care au primit cele mai multe aprecieri din partea internauților au fost răsplătite cu premii (doar locurile I, II și III).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.