Tudor Polak, apel la optimism și încredere în instituțiile statului

0
949

• După aprobarea de către Guvern a unui nou set de măsuri restrictive ce au ca scop protejarea populației în fața pandemiei, liderul liberal vasluian Tudor Polak face apel către populație să aibă în continuare încredere în instituțiile statului.

Noile măsuri restrictive impuse de Guvern sunt explicate de liderul liberalilor vasluieni prin necesitatea de a pune stavilă răspândirii virusului care până în prezent a îmbolnăvit doi vasluieni și, până ieri la prânz, ucisese deja 13 români. Secretarul de stat în Ministerul Muncii Tudor Polak, președintele Organizației Municipale PNL Vaslui, spune că traversăm o perioadă foarte grea, dar măsurile respective sunt necesare pentru reintrarea în normalitate.

“Trecem printr-o perioadă deosebit de grea, pentru noi toți. Pentru siguranța noastră și pentru a trece cât mai repede prin această criză pandemică, Guvernul României a înăsprit măsurile de siguranță a cetățenilor”, spune Tudor Polak.

“Au intrat în vigoare prevederile noii ordonanțe militare, care vor limita circulația cetățenilor în spațiul public, excepție făcând deplasarea către serviciu și pentru cumpărăturile absolut necesare, precum și situațiile de urgență. Pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, accesul în spațiul public este total interzis în anumite intervale orare. Părăsirea domiciliului în situațiile menționate se face în baza unei declarații pe proprie raspundere, semnată și datată. De asemenea, armata se va alătura poliției locale pentru a supraveghea respectarea noilor restricții”, detaliază, în continuare, liderul liberal măsurile pe care vasluienii sunt obligați să le respecte.

“Vreau să vă reamintesc că aceste măsuri sunt esențiale pentru sănătatea noastră și pentru depășirea acestor momente care ne-au schimbat ritmul vieții și ne-au resetat prioritățile. Fac apel la dumneavoastră să vă păstrați optimismul și încrederea în instituțiile statului, care muncesc în fiecare zi pentru a găsi soluții și a gestiona eficient situația. Sacrificiile mici pe care le facem astăzi ne vor permite să ne bucurăm mai târziu și să revenim la stilul de viață care astăzi ne lipsește”, își încheie Tudor Polak mesajul către vasluieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.